Milan liput

Vertaa kaikkia Milan liput

Tällä hetkellä 1 yritystä tarjoaa lippuja ja matkapaketteja Milan-peleihin.

Näe AC Milan livenä Giuseppe Meazzastadion San Siro-stadionilla

Tartu tilaisuuteen nähdä AC Milan kotikentällään Giuseppe Meazzastadion San Sirolla, ja koe upea tunnelma paikan päällä. Me autamme sinua löytämään parhaat hinnat AC Milan-lipuista. Valitse haluamasi peli saadaksesi liästietoja ja täydellisen listan kaikista lippuja myyvistä yrityksistä ja otteluun myytävistä matkapaketeista.

TIETOA

AC Milan - Associazione Calcio Milan, tunnettu myös lempinimellä "i Rossoneri, il Diavolo, Casciavit". Seura perustettiin vuonna 1899 Milanossa ja pelaa kotiottelunsa San Siro-stadionilla jossa on 80 018 katsomopaikkaa.

PELATTAVAT OTTELUT 2016/2017

Pidätkö italialaisesta jalkapallosta ja erityisesti Milanista? Silloin teet mitä parhaimmin ostamalla liput yhden Euroopan menestyksekkäimmän joukkueen peliin. Milan on yksi Italian aivan parhaita ja menestyneimpiä klubeja ja samalla myös yksi maailman suosituimpia. Käytä nyt tilaisuutta, osta liput ja lähde katsomaan Milan-ottelua kun he pelaavat vuoksesi. Jos sinulla on onnea, voita saada liput derbymatsiin ”Il Derby della Madonnina”, kun vastaan asettuu Inter.

Associazione Calcio Milan, eli AC Milan, on yksi Italian menestyneimmistä joukkueista. Klubin perusti englantilainen Herbert Kilpin 16. joulukuuta vuonna 1899 ja on sen jälkeen saavuttanut valtavasti menestystä niin kotimaassaan kuin muuallakin Euroopassa. Klubi tunnetaan hyvin myös paikallisotteluistaan ”Il Derby della Madonnina” vastassaan naapuri ja arkkivihollinen Inter. Derbyn katsotaan olevan Italian ja ehkä myös Euroopan kovin paikallisottelu. Toimi nyt ja osta liput Milan-otteluun. Sitä et tule katumaan.

Milan pelaa kotiottelunsa Stadio Giuseppe Meazza-areenalla, tai San Siro, joksi sitä myös kutsutaan. Tämän pelipaikan he jakavat yhdessä Interin kanssa ja areenalla pelataankin suorastaan verinen paikallisottelu, derby. Areena on Italian suurin jalkapalloareena ja sen katsojakapasiteetti on yli 80 000 henkeä.

Milano on kaupunki kuin suoraan tehty huveja sekä mahtavia elämyksiä varten. Kun ostat liput Milan-otteluun nauttimaan kunnon italialaisesta jalkapallosta, voit pelin jälkeen lähteä tutkimaan erilaisia kaupungin tarjoamia mahdollisuuksia, kaikkea vilkkaasta huvielämästä ja biletyksestä hienoihin kävelyreitteihin ja monimuotoiseen kulttuuriin.

TULOKSET

14 Toukokuu 2016 Milan - Roma 1-3
7 Toukokuu 2016 Bologna - Milan 0-1
1 Toukokuu 2016 Milan - Frosinone 3-3
25 Huhtikuu 2016 Hellas Verona - Milan 2-1
21 Huhtikuu 2016 Milan - Carpi 0-0

Milan

Osta jalkapallolippusi tänään päästäksesi katsomaan AC Milanin luovaa peliä

AC Milan on yksi maailman menestyneimmistä jalkapallojoukkueista maailmassa. Sitten vuoden 1899 perustamisen jälkeen, he ovat voittaneet 18 eri kansainvälistä pokaalia. AC Milan on ylpeä heidän rikkaasta historiasta. He ovat voittaneet myös seitsemän UEFA:n Mestarien liigaa. Jalkapalloseuran kotipaikka on Milanon San Siro. Stadioniin mahtuu 80 000 ihmistä. San Siro on Italian suurin stadioni. Varaa jalkapallolippusi ollaksesi osa taikaa, jota kutsutaan AC Milanoksi. He ovat myös koko jalkapallon historian vaurain seura. Stadioni on kuuluisa intensiivisestä tunnelmastaan ja tulet nauttimaan siitä varmasti perheesi tai kavereittesi kanssa.

Milan on Italian toiseksi suurin kaupunki. Milanoa pidetään Italian teollisuuden ja finanssialan keskuksena. Voit nauttia kaupungin koko potentiaalista. Italian muotipääkaupunki toivottaa tervetulleeksi juhlimaan jännitykestäsi jalkapalloa ja muotia kohtaan. Näin ollen, shoppailu Milanossa voi olla jännittävä kokemus muodin ystäville. Milano on myös tunnettu erilaisista turistinähtävyyksistä. Milanon katedraali on yksi kaupungin pakko nähdä kohteista. Muita mielenkiintoisia paikkoja on Piazza Del Duomo ja Milanon kuninkaallinen palatsi. Kaupungin tyylikäs olemus näkyy kaikkialla. Varaa lippusi jo tänään päästäksesi vierailemaan yhdessä maailman kiehtovimmassa paikassa. Milanon historiallista ja uutta arkkitehtuuria ihannoidaan joka vuosi miljoonien vierailjoiden toimesta.

LIIGATAULUKKO

//