logo

Milan Liput

Osta lippuja varten AC Milan

Löydä parhaat hinnat -lla, -llä jalkapallolippuja.com

AC Milan pelaa kotiottelunsa mahtavalla San Siron stadionilla (jonka se jakaa Interin kanssa).
Osta jalkapalloliput Milanin otteluun tai täydellinen jalkapallomatka lentoineen ja hotelleineen ja koe Italia parhaimmillaan!
Täällä sinä ja 85 000 muuta katsojaa saatte kokea fantastisen tunnelman. Jalkapallo on toki mukava peli televisiostakin seurattuna, mutta livepelin tunnelmaa ei viihtyisinkään olohuone voi voittaa.

Milan on yksi maailman merkittävimmistä joukkueista. Vuosien mittaan legendat, kuten Gunnar Nordahl, Franco Baresi, Marco van Basten ja Zlatan Ibrahimovic, ovat puolustaneet punamustien kunniaa. Nykyään Montolivo, Pato, Robinho ja muut Milanin maailmantähdet vievät italialaiset katsojat ekstaasiin jokaisessa kotiottelussaan. Hanki jalkapalloliput Milanin peliin ja koe, miten oikeaa jalkapalloa pelataan yhdellä Euroopan komeimmista stadioneista. Lunasta lippusi punamustaan huumaan ja nauti upeista jalkapallohetkistä kannatuslauluja laulellen!

Milanossa sinulla on myös mahdollisuus nähdä da Vincin Pyhä ehtoollinen lähietäisyydeltä. Pistäydy Santa Maria della Grazien kirkossa ja näe myyttinen maalaus, joka on keskeisessä roolissa Dan Brownin kirjassa Da Vinci -koodi. Tutustu La Scalaan tai tee retki Castello Sforzescon labyrinttiin tai nauti italialaisesta ruoasta aidoimmillaan! Milanolla on todellakin tarjottavaa kaikille aisteille ja erilaisille ihmisille.

Osta liput AC Milanin peliin ja koe upeita, ikimuistoisia hetkiä matkatovereidesi kanssa muodin pääkaupungissa Milanossa! Jalkapallomatkalla et ainoastaan koe maailman parhaiden pelaajien kiitoa nurmikentällä, vaan saat myös upeita muistoja Milanon sykkeestä.

1 yrityksiä myydään AC Milan Jalkapallolippuja & -paketteja
HALVIN KOTIOTTELU
9 Toukokuu 2015
Milan - Roma
78 €
KALLEIN KOTIOTTELU
9 Toukokuu 2015
Milan - Roma
78 €