Vertaa hintoja

Jalkapallolippuja & -paketteja

Kaikki jalkapalloliput samasta

Jalkapallolippuja.com on vertailusivusto jalkapallo-otteluiden lipuille ja lippupaketeille. Sivustolla voit nopeasti vertailla tarjouksia eri myyjiltä ja matkatoimistoilta. Voit verrata yksittäisiä ottelulippuja tai kokonaisia matkapaketteja, joihin kuuluvat hotellit ja lennot.

Etsitpä sitten lippuja mistä tahansa liigasta suosikkijoukkueesi otteluun tai maajoukkueotteliden lippuja, löydät lippuja myyvät yritykset sivuiltamme. Tällä hetkellä sivuilla on noin 10 yrityksen tiedot.

Helpoin tapa löytää kiinnostava ottelu on etsiä joukkueen tai liigan mukaan. Vertaile hintoja ja katso, mitä pakettiin kuuluu. Klikkaa myyjän sivuille nähdäksesi tarkemmat tiedot valitsemastasi paketista.

Klikkaamalla info-merkkiä tarjouksen vieressä näet tarkemmat tiedot siitä, mitä hintaan sisältyy. Esimerkiksi lipun tyyppi tai hotelli voivat vaihdella, samoin saat tiedon siitä, onko lippuja myyvä yritys joukkueen virallinen yhteistyökumppani. Pakettiin voi kuulua myös ateria, kierros stadionilla tai sisäänpääsy seuran museoon.

Hae suosikkijoukkuettasi tai jännittävää kohdetta.

Vertaile tarjouksia eri lipputoimistoista.

Valitse haluamasi lippu tai paketti.

Ota yhteyttä meihin tai myyjään, jos sinulla on kysyttävää.

Opas eurooppalaiseen jalkapalloon

Otathan huomiion, että Jalkapallolippuja.com ei myy lippuja, vaan on tarkoitettu vain lipputarjonnan vertailuun. Jos sivustoltamme puuttuu jokin peli tai sinulla on ehdotus, miten voisimme parantaa sivuston toimintaa, kerrothan meille, olemme kiitollisia palautteesta. Ota yhteyttä meihin sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella.