We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Celtic liput

Tällä hetkellä 0 yritystä tarjoaa lippuja ja matkapaketteja Celtic-peleihin

Näe Celtic F.C. livenä Celtic Park-stadionilla

Tartu tilaisuuteen nähdä Celtic F.C. kotikentällään Celtic Parklla, ja koe upea tunnelma paikan päällä. Me autamme sinua löytämään parhaat hinnat Celtic F.C.-lipuista. Valitse haluamasi peli saadaksesi liästietoja ja täydellisen listan kaikista lippuja myyvistä yrityksistä ja otteluun myytävistä matkapaketeista.

Celtic F.C. - The Celtic Football Club, tunnettu myös lempinimellä "The Bhoys, The Celts, The Hoops". Seura perustettiin vuonna 1887 Glasgowssa ja pelaa kotiottelunsa Celtic Park-stadionilla jossa on 60 411 katsomopaikkaa.

Celtic Pelattavat ottelut 2023 | 2024

Liput ja matka

Osta jalkapallolippusi päästäksesi katsomaan aitoa skotlantilaista jalkapalloa livenä

Celtic Football Club on legendaarinen. Se on yksi Skotlannin suosituimmista jalkapallojoukkueista, perustettu vuonna 1887. Celtic on voittanut lukuisia liigamestaruuksia, knockout-mestaruuksia ja he yltivät myös UEFA Cupin finaaliin vuonna 2003. Celticillä on sekä Irlantilaiset että Skotlantilaiset juuret. Heidän kotistadioninsa on Glasgowissa sijaitseva Celtic Park. Stadionille mahtuu jopa 60 000 ihmistä; täten ollen Skotlannin suurin stadioni. Ollessasi Glasgowissa huomaat, että stadionilla järjestetään useita musiikkitapahtumia. Älä myöhästy varatessasi jalkapallolippujasi nyt. Tämä takaa sinulle ikimuistoisen, eloisan jalkapallotunnelman Skotlannin pääkaupungin sydämessä.

Glasgow on Skotlannin suurin kaupunki ja pääkaupunki. Muutamia Glasgowin kaikista vaikuttavimpia turistinähtävyyksiä ovat taidegalleria ja museo, Kelvingore Park, Glasgowin katedraali ja George Square. Glasgow katedraali on näkemisen arvoinen nähtävyys. Se herättää vahvoja ajattomuuden tunteita, samanlaisia, kuin useissa Euroopan katedraaleissa. Lisäksi, Glasgowin taideopisto on yksi jännittävä arkkitehtuurillinen paikka jossa voit vierailla ollessasi Glasgowissa. Voit myös kokeilla eri ruokia kokeilemalla Skotlantilaisen keittiön herkkuja yhdessä Glasgowin tunnetuimmista ravintoloista, Ubiquitous Chipissä. Voit valita useista eri lippuvaihtoehdoista jotka tekevät Glasgowin matkastasi palkitsevan ja tyydyttävän. Ostit sitten otteluliput tai kausiliput, yksi asia on selvä: tulet tuntemaan jalkapallon perinteen syvällisen tarkoituksen.