We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Psv Eindhoven liput

Tällä hetkellä 0 yritystä tarjoaa lippuja ja matkapaketteja Psv Eindhoven-peleihin

Näe Psv Eindhoven livenä Philips Stadion-stadionilla

Tartu tilaisuuteen nähdä Psv Eindhoven kotikentällään Philips Stadionlla, ja koe upea tunnelma paikan päällä. Me autamme sinua löytämään parhaat hinnat Psv Eindhoven-lipuista. Valitse haluamasi peli saadaksesi liästietoja ja täydellisen listan kaikista lippuja myyvistä yrityksistä ja otteluun myytävistä matkapaketeista.

Psv Eindhoven Pelattavat ottelut 2023 | 2024

Liput ja matka

Vieraile hollanissa jakaaksesi intohimosi jalkapalloa kohtaan muiden kanssa

PSV Eindhoven on Hollannin yksi menestyneimmistä jalkapalloseuroista heti Ajaxin jälkeen. PSV Eindhoven perustettiin vuonna 1913. PSV:llä oli merkittäviä historiallisia hetkiä 80-luvulla voittaessaan European Cupin; he voittivat myös useita liigamestaruuksia. Heidän kotistadioninsa on Phillips Stadion. Stadionille mahtuu jopa 35 000 ihmistä. Se on Hollannin kolmanneksi suurin stadioni. Stadionin uudelleenrakentaminen alkoi vuonna 1969 ja päättyi vuonna 1977. Uudelleenrakennetusta stadionista tuli katettu merkittävällä ihmiskapasiteetilla. Toinen mielenkiintoinen fakta PSV Eindhovenin stadionista on, että se isännöi UEFA Cupin finaalin Sevillan ja Middlesbroughin välillä vuonna 2006. Osta jalkapallolippusi tänään niin sinulla on mahdollisuus nähdä PSV Eindhovenin ottelu livenä, mukaanlukien seuran vaikuttava stadioni.

Eindhoven on Hollannin viidenneksi suurin kaupunki. Eindhovenissa turisti voi löydää erilaisia nähtävyyksiä kaupungista. Muutamia tunnettuja turistinähtävyyksiä ovat Eindhovenin museo, Vann Abbemuseum, Effenaar ja Lichtjesroute. Jalkapallo on kaupungissa melko suosittua; vieraile Hollannissa tällä kaudella, älä epäröi ostaa jalkapallolippujasi nyt. Kaikista mielenkiintoisin fakta PSV Eindhovenista on heidän vastuullisuutensa yhteisöään kohtaan. Jalkapalloseura on sitoutunut luomaan positiivisen vaikutuksen yhteisöön käyttämälle hyväkseen PSV brändiään. Seura helpottaa erilaisten aloitteiden kehittymistä jotka tukevat paikallista yhteisöä. Laaja sosiaalinen hereilläolo tuo seuralle riittävästi kannattajiensa kunnioitusta ja uskollisuutta.