We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Ajax liput

Tällä hetkellä 1 yritystä tarjoaa lippuja ja matkapaketteja Ajax-peleihin

Näe AFC Ajax livenä Amsterdam ArenA-stadionilla

Tartu tilaisuuteen nähdä AFC Ajax kotikentällään Amsterdam ArenAlla, ja koe upea tunnelma paikan päällä. Me autamme sinua löytämään parhaat hinnat AFC Ajax-lipuista. Valitse haluamasi peli saadaksesi liästietoja ja täydellisen listan kaikista lippuja myyvistä yrityksistä ja otteluun myytävistä matkapaketeista.

AFC Ajax - Amsterdamsche Football Club Ajax, tunnettu myös lempinimellä "de Godenzonen, de Joden, I Lancieri, Lucky Ajax". Seura perustettiin vuonna 1900 Amsterdamssa ja pelaa kotiottelunsa Amsterdam ArenA-stadionilla jossa on 53 502 katsomopaikkaa.

Ajax Pelattavat ottelut 2024 | 2025

30

Maa

2025

PSV Eindhoven

vs

Ajax

Philips Stadion

Eredivisie

alk. 211 €

Lue lisää

Liput ja matka

Osta lippusi, tervetuloa amsterdamiin

Ajax on yksi Hollannin menestyneimmistä jalkapalloseuroista, perustettu vuonna 1900. He loivat jalkapallo historiansa 70-luvun puolivälissä voittamalla league cupin, European cupin ja Knockout cupin. Ajax Footbnall Clubin kotistadioni on Amsterdam Arena. Stadionille mahtuu yli 52 000 ihmistä. Stadionilla järjestetään myös Amerikkalaista jalkapalloa, musiikkikonsertteja ja muita tapahtumia. Ollessasi Amsterdamissa, pääset tutustumaan jalkapalloseuran nuoriso-ohjelmaan. Youth Academy tunnetaan muiden jalkapalloseurojen keskinäisten sopimusten ylläpitämisestä. Se tuotti merkittävän määrän taitavia Hollantilaisia pelaajia vuosien saatossa. Youth Academy myös allekirjoitti muiden jalkapalloseurojen keskinäisiä sopimuksia.

Kiihkoilevat kannattajat ovat tunnusomaisia Ajax Football Clubin identiteetille. Osta lippusi ennakkoon tutustuaksesi tähän identiteettiin ja päästäksesi tutkimaan jalkapallon historiaa itsenäisesti. Ajax Football Clubin stadionkierros on pakko käydä saapuessasi Amsterdamiin. Saapuessasi stadionin pääsisäänkäynnille, saatat kävellä Ajaxin harjoittelukentän ohitse, mikä on todella jännitävää tosi jalkapallokannattajalle. Joskus voit jopa löytää ensimmäisen joukkueen ryhmäharjoittelua heidän valmentajansa kanssa. Amsterdam on Hollanin suurin kaupunki ja pääkaupunki. Se on yksi Euroopan kärkipään finanssikeskuksista. Turistit saattavat innostua vierailemaan Van Goghin museossa ja Hermitage Stadiumilla, jossa he voivat melkein tuntea toisen ulottuvuuden. Amsterdamissa vierailevat yllättyvät positiivisesti paikallisesti avoimuudesta ja ystävällisyydestä.