We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Hamburger liput

Tällä hetkellä 2 yritystä tarjoaa lippuja ja matkapaketteja Hamburger-peleihin

Näe Hamburger SV livenä Imtech Arena-stadionilla

Tartu tilaisuuteen nähdä Hamburger SV kotikentällään Imtech Arenalla, ja koe upea tunnelma paikan päällä. Me autamme sinua löytämään parhaat hinnat Hamburger SV-lipuista. Valitse haluamasi peli saadaksesi liästietoja ja täydellisen listan kaikista lippuja myyvistä yrityksistä ja otteluun myytävistä matkapaketeista.

Hamburger SV - Hamburger Sport-Verein e.V., tunnettu myös lempinimellä "Die Rothosen, Der Dino". Seura perustettiin vuonna 1887 Hamburgssa ja pelaa kotiottelunsa Volksparkstadion-stadionilla jossa on 57 000 katsomopaikkaa.

Hamburger Pelattavat ottelut 2024 | 2025

2

Elo

2024

Köln

vs

Hamburger

RheinEnergieStadion

Bundesliga 2

alk. 125 €

Lue lisää

25

Tam

2025

Hertha Berlin

vs

Hamburger

Olympiastadion

Bundesliga 2

alk. 85 €

Lue lisää

19

Huh

2025

Schalke 04

vs

Hamburger

Veltins-Arena

Bundesliga 2

alk. 135 €

Lue lisää

Liput ja matka

Osta jalkapallolippusi nyt ja ole osa historiaa

Hamburger SV on yksi vanhimmista ja suosituimmista jalkapallojoukkueista Saksassa ensimmäisestä maailman sodasta lähtien. Se on maan suurin moniurheiluorganisaatio mikä järjestää ja hallitsee eri urheilutapahtumia. Hamburger SV voitti kolme liigamestaruutta ja yhden Euroopan cupin. Jalkapalloseuran kotistadioni on Hampurissa sijaitseva Imtech Arena jonne mahtuu 57 000 ihmistä. Stadionilla on lupa järjestää UEFA:n ja FIFA:n finaaliotteluita. Voit aistia sekä perinteitä että innovaatioita Hampurissa mitä tulee jalkapalloon. Nuorten kehitys on yksi Hampurin jalkapalloyhdistyksen päämääriä. On mielenkiintoista huomata, että seuralla oli joukkue naisten Bundesliigassa vuodesta 2003 vuoteen 2012, mutta sitä ei kehitetty riittävästi talousongelmista johtuen.

Voit suunnitella matkasi Hampuriin jo nyt ja sukeltaa tämän ruohonjuuritason organisaation historiaan jalkapallon saralla. Hampuri on Saksan toisiksi suurin kaupunki ja Euroopan kahdeksanneksi suurin kaupunki. Nyt on oikea aika suunnitella matkaa tähän Saksan kiehtovaan kaupunkiin. Älä epäröi varata jalkapallolippujasi jo tänään. Hampuri on kuuluisa finanssikeskuksestaan ja maailman toiseksi vanhimmasta pankistaan. Se on tunnettu turistien keskuudessa muun muassa paikoista kuten Heide Park, Alsterin joki, Hamburg Rathaus ja Bismarckin monumentti. Hampuri on satamakaupunki. Voit saada selville, että sen satama on maailman kolmanneksi suurin, heti Lontoon ja New Yorkin satamien jälkeen.

Tietoa Hamburger

Jalkapalloseura Hamburger Sport-Verein e.V.tunnetaan jalkapallomaailmassa paremmin nimellä Hamburg Football Club. Seura perustettiin virallisesti vuonna 1919, kun kolme seuraa yhdistyivät perustaen Hamburgin. Seura voidaan kuitenkin katsoa perustetuksi jo vuonna 1887, kun yksi näistä kolmesta seuroista perustettiin.

Aivan kuten monet Saksan Bundesliigan seurat, on Hamburg myös urheiluseura, joka harjoittaa monia eri urheilulajeja. Hamburg on yksi vanhimmista Saksan korkeimman liigasarjan joukkueista ja seura onkin oikeutetusti pelannut korkeimmassa divisioonassa vuodesta 1918 lähtien. Näin ollen voi Hamburger ottaa kunnian siitä, ettei se ole koskaan joutunut siirtymään alempaan divisioonaan Saksassa. Seuran pitkän iän vuoksi ovat fanit antaneet Hamburgille lempinimen “The Dinosaur” (Dinosaurus). Vaikka seura onkin pelannut pitkän ajan korkeimmassa divisioonassa, on se saavuttanut ainoastaan keskinkertaista menestystä. Hamburgerin menestyksekkäin kausi oli 1970 - ja 1980- luvulla, kun seura voitti saksalaisen liigan kuusi kertaa ja yhteensä viisi cup- mestaruutta. Seura on päässyt nauttimaan myös eurooppalaista menestystä ensin vuonna 1977 voittaessaan Cup Winners Cupin ja sitten vuonna 1983 voittaessaan europacup-finaalin. Kotiotteluiden liput Volksparkstadionille ovat hinnaltaan 79 ja 41 euron välissä riippuen ottelutyypistä ja istumapaikkojen sijainnista. Hampuri tarjoaa paljon vierailijoilleen, esimerkiksi yökerhoja, pubeja, ravintoloita, ostosliikkeitä, museoita, kuten miniatyyrimaailma Miniature Wunderland, puisto Park Planten un Blomen sekä merenkulun International Maritime Museum.