We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Inter liput

Tällä hetkellä 0 yritystä tarjoaa lippuja ja matkapaketteja Inter-peleihin

Näe FC Internazionale Milano livenä San Siro-stadionilla

Tartu tilaisuuteen nähdä FC Internazionale Milano kotikentällään San Sirolla, ja koe upea tunnelma paikan päällä. Me autamme sinua löytämään parhaat hinnat FC Internazionale Milano-lipuista. Valitse haluamasi peli saadaksesi liästietoja ja täydellisen listan kaikista lippuja myyvistä yrityksistä ja otteluun myytävistä matkapaketeista.

FC Internazionale Milano - Football Club Internazionale Milano , tunnettu myös lempinimellä "I Nerazzurri, La Beneamata, Il Biscione, Baüscia". Seura perustettiin vuonna 1908 Milanossa ja pelaa kotiottelunsa San Siro-stadionilla jossa on 80 018 katsomopaikkaa.

Inter Pelattavat ottelut 2024 | 2025

Liput ja matka

Varaa jalkapallolippusi päästäksesi nauttimaan italialaisen jalkapallon kauneudesta

Inter Milan on yksi Italialaisen jalkapallon menestyneimmistä joukkueista, perustettu vuonna 1908. He ovat voittaneet lukuisia liigamestaruuksia, mukaanlukien UEFA ja FIFA mestaruuksia. Seura on yksi maailman arvostetuimmista jalkapalloseuroista. Heidän kotistadioninsa on Milanon San Siro, jonne mahtuu yli 80 000 ihmistä. Mielenkiintoinen fakta on se, että stadion on myös heidän päävastustajansa, AC Milanin, kotistadioni. Osta jalkapallolippusi; et tule koskaan katumaan stadionin kiehtovaa jalkapallotunnelmaa.

Mainitsemisen arvoista jalkapalloseurassa on heidän laaja sosiaalinen ja eettinen vastuunsa. The Code Of Ethics Of Inter Milan on suunniteltu nimeämään joukkueen velvollisuudet ja eettiset vastuut. Yksilön oikeuksien vastavuoroinen arvostus ja suojeleminen ovat seuran eettisten arvojen ja periaatteiden ytimessä. Milano on Italian paras paikka vierailla. Osta jalkapallolippusi niin voit käsittää San Siron ainutlaatuisen tunnelman, missä tunnet aidon Italialaisen tavalla, jolla arvostat ja rakastat jalkapalloa. Voit oppia tuntemaan kahden Milanolaisen joukkueen tarinat. Lisäksi, vierailijat voivat nauttia ainutlaatuisesta tunnelmasta valitessaan kohteen useista vaihtoehdoista: cupeista, historiallisista T-paidoista, taiteesta, kengistä ja muista molempiin Milanolaisiin joukkueisiin liittyvistä ikimuistoisista asiosta.

Tietoa Inter

Jalkapalloseura F.C. Internazionale Milano tunnetaan yleensä nimellä Inter Milan jalkapallomaailmassa, kun taas lippuja ostavat kannattajat kutsuvat sitä nimellä Inter. Seura on ammattilaisjalkapalloseura korkeimmassa divisioonassa Italiassa. Inter erottuu muista ollen yksi harvoista seuroista, joka on pelannut koko historiansa ajan korkeimmassa Italian liigasarjassa.

Tänä aikana on Inter voittanut 30 jalkapallopokaalia sisältäen 18 liigamestaruutta sekä 12 kansallista cup- turnausta. Menestys on ollut suurimmillaan viime vuosina. 2006 -2007 välisenä aikana voitti Inter viisi liigamestaruutta peräkkäin, mikä on italialaisen jalkapallohistorian ennätys. Eurooppalainen menestys on seurannut kotimaista menestystä. Inter on voittanut Champions Leaquen kolme kertaa viimeksi vuonna 2010. Tällä tuloksella se on Italian toiseksi paras kilpailijansa AC Milanin jälkeen. Inter on lisäksi voittanut UEFA Cupin kolme kertaa sekä FIFA Club World Cup- turnauksen yhden kerran. Inter Milan jakaa jalkapallostadionin AC Milanin kanssa. San Siro Stadium, joka on Italian jalkapalloliigan suurin otteluareena vetää 80 000 katsojaa. Näiden kahden joukkueen kilpailusuhde on erittäin tulinen. Derbyottelut tunnetaan nimellä Derby della Madonnina ja niitä seurataan ahkerasti italialaisen lehdistön toimesta. Liput Siro Stadiumille Inter Milanin kotiotteluihin ovat hinnaltaan 112 ja 60 euron välissä riippuen ottelutyypistä sekä paikkojen sijainnista. Milano tarjoaa vierailijoilleen paljon nähtävää, esimerkiksi yökerhoja, pubeja, ravintoloita, ostosliikkeitä, museoita kuten maailmankuulu katedraali Il Duomo sekä galleriat Galleria d’italia piazza della Scala sekä Galleria Vittorio Emanuele II.