Barcelona liput

Tällä hetkellä 1 yritystä tarjoaa lippuja ja matkapaketteja Barcelona-peleihin

Jos haet FC Barcelonan lippuja, tämä on oikea paikka sinulle. Voit helposti vertailla lippujen hintoja eri firmoilta, jotka tarjoavat lippuja ja pakettimatkoja FC Barcelonan kotipeleihin.

Yksinkertaisin tapa on ostaa yhdeltä tällä sivustolla listatulta myyjältä. Joihinkin otteluihin voit myös ostaa lippuja suoraan seuran verkkosivuilla. Voit vaihtoehtoisesti ostaa vain FC Barcelona liput tai kaiken kattavan jalkapallomatkan.

Hinnat voivat vaihdella hyvinkin paljon riippuen vastustajasta, mutta myös samaan otteluun eri myyjiltä. Siksi olemme rakentaneet tämän palvelun, jossa voit nopeasti saada yleiskuvan hinnoista ja firmoista, jotka tarjoavat lippuja Barcelonan otteluihin.

Jotkut yritykset tarjoavat koko paketin, joka sisältää ottelulipun, hotellin ja lentoliput. Paketeissa on tiettyjä hyötyjä, kuten takuut.

Barcelonan stadion, Camp Nou, on yksi suurimmista jalkapallostadioneista maailmassa ja sinne mahtuu lähes 100 000 katsojaa. Älä missaa stadionin kierrosta, museota ja fanikauppaa!

Pelattavat ottelut 2018/2019

Barcelona Liput ja matka

Pelkkä jalkapalloseuran nimen kuuleminen, Barcelonan, on tarpeeksi herättämään voimakkaat tunteet kannattajiensa keskuudessa. Barcelona Football Club merkitsee perinteitä, luovuutta, innovaatiota, suurta pelaajien henkeä ja laajaa kannattajien omistautuneisuutta. Itseasiassa, jalkapalloseura on tunnettu yhdestä maailman suurimmista kannattajajoukoista. Barcelona on voittanut neljä Mestarien liigaa ja useita muita cuppeja ja pokaaleja. Tullessasi Barcelonaan, huomaat varmasti Barcelonan olevan enemmän, kuin pelkkä jalkapalloseura. He ovat elävä legenda jalkapallon modernissa historiassa. Osta jalkapallolippusi kokeaksesi yhden vaikuttavimmista hetkistä Camp Noussa.

Vieraile kauniissa Espanjassa tällä kaudella ja sinulla on mahdollisuus kokea Camp Noun tunnusomaiset kulmat. Stadioniin mahtuu 110 000 ihmistä, tehden siitä kolmanneksi suurimman stadionin koko maailmassa. Jokainen paikka on varattu jokaisessa ottelussa. Voit kuvitella suunnattoman intohimon jalkapalloa kohtaan Barcelonan kannattajien ja kaikkialta maailmasta tulleiden turistien keskuudessa. Osta jalkapallolippusi etukäteen varmistaaksesi Barcelonan otteluiden näkemisen. Tulet positiivisesti yllättymään ainutlaatuisesta Camp Noun hengestä, joka on jotain mitä et koskaan unohda. Kaupunki itsessään on loistava turistikohde, josta voit nauttia perheesi tai kavereiden kanssa. Historian vallitsevuus on melko vahvaa kaupungin joka puolella; voit nähdä sen tulemalla tällä kaudella Barcelonaan.

Tietoa Barcelona

Menestys jalkapallokentillä on johtanut siihen, että seura on maailman toiseksi rikkain jalkapalloseura 613 miljardin vuotuisella liikevaihdollaan. Ottelulipuilla on erittäin suuri kysyntä. Varmastikaan ei yllätä, että seura on loistavan uransa aikana 83 mestaruutta voittaneena Espanjan menestynein jalkapalloseura. Seuran arvo on 2,6 miljardia dollaria. Fanit ympäri koko maailman havittelevatkin epätoivoisesti ottelulippuja seuran otteluihin.

Katalonialainen seura on menestynyt toistuvasti Euroopassa. Tuloksena tästä on Barcan 12 eurooppalaista mestaruutta.

Barcelonalla on monivuotinen kilpailusuhde Real Madridin kanssa. Heidän välisiä derbyotteluita kutsutaan nimellä El Clásico ja ne ovat aina tiukkoja taisteluita. Barcelonalla on ylväs historia, joka houkuttaa kaikkein parhaimpia pelaajia. Seura on toistaiseksi voittanut 7 FIFA:n vuoden pelaaja- titteliä, mikä on Euroopan paras saavutus.

Liput kotiotteluihin maksavat 165 eurosta 69 euroon riippuen ottelutyypistä sekä istumapaikan sijainnista.

Barcelona kaupunkina tarjoaa paljon jalkapallofaneille, esimerkiksi Gaudí- museo, oopperatalo Gran Teatre del Liceu Concert Hall sekä vanha baari Els 4 Gats, jossa Picasso ja Salvador Dali tapasivat viettää aikaa.