We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Barcelona liput

Tällä hetkellä 2 yritystä tarjoaa lippuja ja matkapaketteja Barcelona-peleihin

Jos haet FC Barcelonan lippuja, tämä on oikea paikka sinulle. Voit helposti vertailla lippujen hintoja eri firmoilta, jotka tarjoavat lippuja ja pakettimatkoja FC Barcelonan kotipeleihin.

Miten ostaa Barcelona lippuja?

Yksinkertaisin tapa on ostaa yhdeltä tällä sivustolla listatulta myyjältä. Joihinkin otteluihin voit myös ostaa lippuja suoraan seuran verkkosivuilla. Voit vaihtoehtoisesti ostaa vain FC Barcelona liput tai kaiken kattavan jalkapallomatkan.

Vertaile FC Barcelona lippuja

Hinnat voivat vaihdella hyvinkin paljon riippuen vastustajasta, mutta myös samaan otteluun eri myyjiltä. Siksi olemme rakentaneet tämän palvelun, jossa voit nopeasti saada yleiskuvan hinnoista ja firmoista, jotka tarjoavat lippuja Barcelonan otteluihin.

Jalkapallomatkat - Real Madrid

Jotkut yritykset tarjoavat koko paketin, joka sisältää ottelulipun, hotellin ja lentoliput. Paketeissa on tiettyjä hyötyjä, kuten takuut.

Camp Nou, Barcelona

Barcelonan stadion, Camp Nou, on yksi suurimmista jalkapallostadioneista maailmassa ja sinne mahtuu lähes 100 000 katsojaa. Älä missaa stadionin kierrosta, museota ja fanikauppaa!

FC Barcelona Pelattavat ottelut 2023 | 2024

Liput ja matka

Osta jalkapallolippusi jo tänään tunteaksi aidon espanjalaisen jalkapallon aitouden

Pelkkä jalkapalloseuran nimen kuuleminen, Barcelonan, on tarpeeksi herättämään voimakkaat tunteet kannattajiensa keskuudessa. Barcelona Football Club merkitsee perinteitä, luovuutta, innovaatiota, suurta pelaajien henkeä ja laajaa kannattajien omistautuneisuutta. Itseasiassa, jalkapalloseura on tunnettu yhdestä maailman suurimmista kannattajajoukoista. Barcelona on voittanut neljä Mestarien liigaa ja useita muita cuppeja ja pokaaleja. Tullessasi Barcelonaan, huomaat varmasti Barcelonan olevan enemmän, kuin pelkkä jalkapalloseura. He ovat elävä legenda jalkapallon modernissa historiassa. Osta jalkapallolippusi kokeaksesi yhden vaikuttavimmista hetkistä Camp Noussa.

Vieraile kauniissa Espanjassa tällä kaudella ja sinulla on mahdollisuus kokea Camp Noun tunnusomaiset kulmat. Stadioniin mahtuu 110 000 ihmistä, tehden siitä kolmanneksi suurimman stadionin koko maailmassa. Jokainen paikka on varattu jokaisessa ottelussa. Voit kuvitella suunnattoman intohimon jalkapalloa kohtaan Barcelonan kannattajien ja kaikkialta maailmasta tulleiden turistien keskuudessa. Osta jalkapallolippusi etukäteen varmistaaksesi Barcelonan otteluiden näkemisen. Tulet positiivisesti yllättymään ainutlaatuisesta Camp Noun hengestä, joka on jotain mitä et koskaan unohda. Kaupunki itsessään on loistava turistikohde, josta voit nauttia perheesi tai kavereiden kanssa. Historian vallitsevuus on melko vahvaa kaupungin joka puolella; voit nähdä sen tulemalla tällä kaudella Barcelonaan.

Tietoa Barcelona

Barcelona Football Club kuuluu maailman kannatetuimpiin seuroihin. Seuran omistajarakenne eroaa muista jalkapalloseuroista. Barcelonan omistaa sen jäsenet, jotka valitsevat keskuudestaan presidentin vastaamaan seuran omaisuudesta. Seura sijaitsee Barcelonassa, Espanjassa ja pelaa kotiottelunsa Nou Campissa, Katalonian pääkaupungissa. Kannattajiensa keskuudessa seuraa kutsutaan lempinimellä Barca. Se perustettiin vuonna 1899 englantilaisten, sveitsiläisten ja espanjalaisten jalkapallopelaajien toimesta. Seurasta on muodostunut katalonialaisen kulttuurin tunnusmerkki.

FC Barcelonan jalkapallojoukkue on nykyään kaikkien mielessä, kuten on ollut jo pari vuotta. Joukkue pelaa teknisesti häikäisevää ja vauhdikasta jalkapalloa, ja pelaajien joukossa on muutamia jalkapallomaailman ehdottomasti suurimpia hahmoja, kuten Leo Messi ja Andres Iniesta. FC BarcelonaBarcelona on aina ollut seura, joka on ollut lähellä monien pohjoismaisten jalkapallofanien sydämiä. Zlatan Ibrahimovicsin tulo seuraan kaudella 2009/10 kasvatti suosiota entisestään. Jos ajatellaan sitä, että seura on viime kausina voittanut kaiken, mitä jalkapallon maailmassa voi voittaa (jopa useita kertoja peräkkäin), ei ole ihme, että FC Barcelona on yksi tämän hetken suosituimmista seuroista. Barcelonan matkan ei tietenkään tarvitse pyöriä vain jalkapallon ympärillä. Barcelona on moderni suurkaupunki, josta löytyvät kaikki ajateltavissa olevat huvitukset. Täällä on myös paljon nähtävyyksiä, joista osa on vähintäänkin erikoisia. Barcelona voi myös ylpeillä keskellä kaupunkia sijaitsevalla hiekkarannalla.

Seuran perustaminen

Seuran tarina alkoi 1900-luvun taitteessa. Joukkueen virallinen perustamispäivä on nimittäin 29.11.1899. Erityistä on, että sen perusti sveitsiläinen Hans-Max Gamper, joka tuli myöhemmin tunnetuksi nimellä Joan Gamper. Gamper oli erittäin taitava jalkapalloilija, joka muutettuaan useita kertoja nuoruusvuosinaan tuli perustaneeksi useita seuroja, kuten FC Zürichin ja tietenkin FC Barcelonan. Oikeastaan oli onnekas sattuma, että Gamber tuli perustaneeksi FC Barcelonan. Vieraillessaan setänsä luona, joka tuolloin asui kaupungissa, Gamper ihastui kaupungin ilmapiiriin niin, että jäi asumaan Barcelonaan. Jalkapallointo oli yhä olemassa (Gamper oli vain 22-vuotias v. 1899), ja hän päätti yksinkertaisesti selvittää, olisiko kaupungissa intoa perustaa jalkapalloseura. Eräänä iltapäivänä marraskuussa 1899 Gamper kokosi muutamia katalonialaisia, brittejä ja sveitsiläisiä Gimnasio Solén kentälle – siitä alkoi FC Barcelonan tarina.

Menestystä

Barcelona on Espanjan menestynein seura. Vain arkkikilpakumppani Real Madrid on saavuttanut useampia suuria meriittejä vuosien saatossa. Kuten kaikki menestyksekkään joukkueet, myös Barcelonalla on ollut varsinaisia kultakausia, jolloin seura on ollut voittamaton kotimaisissa liigaotteluissa ja Euroopan cupeissa. On helppo löytää muutamia todellisia FC Barcelonan kultakausia, joista viimeisin on juuri nyt meneillään. 1970-luvulla Hollannin vaikutus oli merkittävä FC Barcelonalle. Neeskens ja Cruyff olivat tuolloin joukkueen kaksi keulahahmoa. Tuolloinen joukkue voitti tosin vain yhden liiga- ja yhden cup-mestaruuden, mutta silti se lasketaan yhdeksi merkittävimmistä joukkueista seuran historiassa. Kun Johann Cruyff palasi Barcelonaan 1980-luvun lopulla, nyt valmentajana, fanien optimistisuus kasvoi ja tuloksiakin syntyi nopeasti. Cruyffsin johdolla seura voitti kaiken voitettavissa olevan. Seura voitti esimerkiksi neljä liigamestaruutta peräkkäin (1991–1994) ja tuolloisen Mestareiden liigan (1992). Frank Rijkaard tullaan aina muistamaan valmentajana, joka teki vain kotimaisia meriittejä keränneestä Barcelonasta maailmanluokan seuran. Kaudella 2004/05 saavutettiin ensimmäinen liigamestaruus kuuteen vuoteen. Menestys jatkui myös seuraavalla kaudella. Lisäksi Barcelona eteni huipulle kauden 2005/06 Champions Leaguessa. Finaalissa Arsenalia vastaan Henrik Larsson oli johtohahmoja kahdella maaliin johtaneella syötöllään. Kun Pep Guardiola tarttui seuran ruoriin kaudella 2008/09, monien mielestä hän astui valmiiseen pöytään, mutta jotakin vielä puuttui. Puuttuva palanen oli juuri Guardiola. Kausi oli supermenestyksekäs. FC Barcelona voitti sekä liigan, Espanjan cupin että Champions Leaguen. Menestys jatkui myös seuraavilla kausilla. Liigamestaruuden seura kahmi itselleen sekä vuonna 2010 että 2011. Espanjan Cupin voitto heltisi vuonna 2012. Kaudella 2010/11 seura pääsi neljännen kerran Champions Leagueen. Kaudella 2012/13 seuran valmentajana on toiminut Tito Vilanova. Seuran taival Champions Leaguessa päättyi semifinaaleihin, mutta La Ligan mestaruus oli käytännössä taattu jo paljon ennen kauden päätöstä.

Huippupelaajia

Monet maailmantähdet ovat vuosien varrella vetäneet ylleen FC Barcelonan blaugrana-paidan. Nykyjoukkueessakin on muutamia huippunimiä. Leo Messiä pidetään yhtenä suurimmista kautta aikojen, hän kuuluu Pelén ja Maradonan kaltaisten mestareiden joukkoon. Tällä hetkellä Messi on ehdottomasti maailman paras pelaaja, siitä todistavat neljä peräkkäistä Ballon d'Or -palkintoa (Kultainen pallo). Myös Maradona on pelannut FC Barcelonassa vuosina 1982–1984. Maalikeskiarvo oli erinomainen, mutta kiistat varjostivat argentiinalaisen oloa Kataloniassa. Muita seurassa pelanneita suuria hahmoja ovat Luís Figo, joka ei nykyisin enää ole kovinkaan suosittu hänen laittoman Real Madridiin siirtonsa jälkeen, tanskalainen Michael Laudrup, brasilialaiset Romario, Ronaldo ja Ronaldinho sekä hollantilaiset Johan Cruyff, Johan Neeskens ja Ronald Koeman.

Nou Camp

Nou Camp, tai Camp Nou, joka on areenan virallinen nimi, on Euroopan suurin, ainoastaan jalkapallolle vihitty kenttä. La Liga -liigapelien aikana areenalle mahtuu peräti 99 354 istuvaa katsojaa, mikä on lähes 20 000 ihmistä enemmän, kuin mitä muille jättiareenoille, kuten Rooman Olympiastadionille, Dortmundin Signal Iduna Parkiin ja Milanon Guiseppe Meazzaan, mahtuu. Nou Camp on katalaania ja tarkoittaa "uutta kenttää". Se taas tarkoittaa sitä, että areena on FC Barcelonan historian toinen kotikenttä. Areena rakennettiin vuosina 1954–1957, ja avajaisottelu pelattiin Legia Warszawaa vastaan. Täpötäyden areenan edessä Barça nappasi 4–2 voiton. Nou Campin valmistuessa 1957 areenalla oli tilaa noin 93 000 katsojalle. Espanjassa vuonna 1982 pidettyjen jalkapallon MM-kisojen alla FC Barcelonan johdon mielestä mestaruuskisat olivat hyvä tilaisuus laajentaa areenaa. Yhden lisäkerroksen ansiosta areenalle mahtui noin 115 000 katsojaa, joista 85 000 istumapaikoille. Kaudesta 1998/99 Nou Campissa on ollut vain istumapaikkoja.

Barcelona matkakohteena

Barcelona on pitkään ollut suosittu viikonloppumatkojen kohde. Kaupungissa on nimittäin paljon nähtävää ja koettavaa. Viikonloppu ei tosin riitä koko kaupungin tutkailuun, joten nähtävyyksien joukosta on valittava kiintoisimmat. Monille turisteille yksi ehdottomasti käytävistä kohteista on La Sagrada Familia -kirkko. Tätä erikoista rakennusta alettiin rakentaa vuonna 1882, mutta se ei koskaan valmistunut. Kirkkoa rakennetaan yhä kiivaasti. Muita kaupungin nähtävyyksiä ovat puistot, joista Park Güell erottuu joukosta. Casa Batlló, joka on todella erikoinen, tuhattaituri Gaudín suunnittelema rakennus, on toinen perinteinen nähtävyys, jossa kannattaa vierailla. Kun nälkä ja jano yllättävät, ei tarvitse kärsiä kovinkaan pitkään, sillä erinomaisten ravintoloiden ja baarien tarjonta on yltäkylläistä. Kannattaa välttää Las Ramblasia, jossa hinnat ovat korkeat ja ruoan laatu heikko. Ruoassa pääpaino on kalassa ja äyriäisissä. Paikallinen paella, jossa on riisin sijaan pastaa, on maistamisen arvoista. Ruoka huuhdotaan tietenkin alas lasillisessa cavaa. Liikkuminen on Barcelonassa helppoa. Julkinen liikenne on erinomaista niin maan päällä kuin maan allakin. Metrolla pääsee nopeasti kaupungin eri puolille. Raitiovaunut liikennöivät varsin suurella alueella keskustassa, ja linja-autojen tiheä linjaverkosto palvelee hyvin. Jos ei aio kulkea kaupungin laidalta toiselle, on suositeltavaa panna hyvä kengät jalkaan ja yksinkertaisesti kävellä niin paljon kuin mahdollista. Barcelona on hyvin tiiviisti rakennettu kaupunki, jossa suosituimpien nähtävyyksien välillä ei ole kuin muutamia kilometrejä. Myös Nou Campiin voi käydä tutustumassa. Barcelonan ydinkeskustasta (Plaça de Catalunya -aukion lähettyviltä) areenalle on matkaa noin kuusi kilometriä.

Lentäen Barcelonaan

Barcelonaan on melko helppo saada lentoja. Kaupunkiin voi lentää niin halpalentoyhtiöillä kuin perinteisillä yhtiöilläkin. Kannattaa huomioida, että jotkin halpalentoyhtiöt lentävät Gironan lentokentälle, joka sijaitsee noin 100 kilometriä Barcelonan pohjoispuolella. Barcelonan lennot eivät maksa kovin paljon varausajasta riippumatta. Lähtöjä on nimittäin tarjolla runsaasti. Jos haluaa matkustaa Barcelonaan nähdäkseen FC Barcelonan pelin, helpointa on varata matkapaketti, johon sisältyvät niin lennot, majoitus kuin otteluliputkin.

Liput FC Barcelonan peleihin

Barcelonan kotipeleihin on melko vaikea saada lippuja, vaikka valtaisa Nou Camp nieleekin yli 99 000 katsojaa. Puolet areenasta täyttyy aina seuran jäsenistä (niin kutsutuista socioseista), joilla on kausiliput. Loput lipuista menevät kaupaksi varsin nopeasti. Keskikastin tai peräpään joukkuetta vastaan käytäviin otteluihin saa toki helpommin lippuja, kuin Clásicoon Real Madridia vastaan, peleihin Atlético Madridia vastaan, paikalliskamppailuihin Espanyolia vastaan tai Champions League -peleihin. Liput voi hankkia itse ostamalla ne suoraan areenan lippuluukulta tai varaamalla ne etukäteen netistä. Toinen, ja useimmiten kätevämpi, tapa on varata liput matkanjärjestäjän kautta. Jalkapallomatkoihin keskittyneillä matkanjärjestäjillä on aina suurempi määrä erityislippuja, joita ei välttämättä saa käsiinsä ostaessa/varatessa lippuja itse. Espanjassa jalkapallo-otteluissa käynti on yhä melko edullista, ainakin jos verrataan Premier Leaguen kiskurihintaisiin lippuihin. Lipun hintaan vaikuttaa tietenkin FC Barcelonan kohtaama vastustaja ja se, missä osassa katsomoa haluaa istua.Menestys jalkapallokentillä on johtanut siihen, että seura on maailman toiseksi rikkain jalkapalloseura 613 miljardin vuotuisella liikevaihdollaan. Ottelulipuilla on erittäin suuri kysyntä. Varmastikaan ei yllätä, että seura on loistavan uransa aikana 83 mestaruutta voittaneena Espanjan menestynein jalkapalloseura. Seuran arvo on 2,6 miljardia dollaria. Fanit ympäri koko maailman havittelevatkin epätoivoisesti ottelulippuja seuran otteluihin. Katalonialainen seura on menestynyt toistuvasti Euroopassa. Tuloksena tästä on Barcan 12 eurooppalaista mestaruutta. Barcelonalla on monivuotinen kilpailusuhde Real Madridin kanssa. Heidän välisiä derbyotteluita kutsutaan nimellä El Clásico ja ne ovat aina tiukkoja taisteluita. Barcelonalla on ylväs historia, joka houkuttaa kaikkein parhaimpia pelaajia. Seura on toistaiseksi voittanut 7 FIFA:n vuoden pelaaja- titteliä, mikä on Euroopan paras saavutus. Liput kotiotteluihin maksavat 165 eurosta 69 euroon riippuen ottelutyypistä sekä istumapaikan sijainnista. Barcelona kaupunkina tarjoaa paljon jalkapallofaneille, esimerkiksi Gaudí- museo, oopperatalo Gran Teatre del Liceu Concert Hall sekä vanha baari Els 4 Gats, jossa Picasso ja Salvador Dali tapasivat viettää aikaa.