We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Juventus liput

Tällä hetkellä 3 yritystä tarjoaa lippuja ja matkapaketteja Juventus-peleihin

Näe Juventus FC livenä Juventus stadium-stadionilla

Tartu tilaisuuteen nähdä Juventus FC kotikentällään Juventus stadiumlla, ja koe upea tunnelma paikan päällä. Me autamme sinua löytämään parhaat hinnat Juventus FC-lipuista. Valitse haluamasi peli saadaksesi liästietoja ja täydellisen listan kaikista lippuja myyvistä yrityksistä ja otteluun myytävistä matkapaketeista.

Juventus FC - Juventus Football Club, tunnettu myös lempinimellä "Vecchia Signora, Fidanzata d'Italia, bianconeri, Zebre, Signora Omicidi, Goeba". Seura perustettiin vuonna 1897 Turinssa ja pelaa kotiottelunsa Juventus Stadium-stadionilla jossa on 41 000 katsomopaikkaa.

Juventus Pelattavat ottelut 2023 | 2024

Liput ja matka

Varaa matkasi turiniin ja katso juventusin ottelu

Juventus on yksi menestyneimmistä ja kuuluisimmista jalkapalloseuroista Italiassa heti AC Milanin jälkeen. Se on myös Italian kolmanneksi vanhin seura. Perustettu vuonna 1897, Juventus on ollut tunnettu sen kuuluisista maailmanluokan pelaajistaan. Joukkue on osoittanut Italiassa ja Euroopassa vahvaa osaamista. Juventus on Italian hallitseva mestari, voittanut lukuisia liigamestaruuksia ja Euroopan cupin. Juventuksen kotistadioni on Turinin Juventus Stadium jonne mahtuu 41 000 ihmistä. Älä ole myöhässä ostaessasi jalkapallolippujasi MAHDOLLISIMMAN PIAN koska Juventuksen kotistadionilla järjestetään UEFA EUROOPPA-LIIGAN FINAALI vuonna 2014. Tämä tieto saa ihmiset kaikkialta maailmasta tulemaan Turiniin. Toinen kiinnostava fakta jonka voit oppia Juventuksesta on heidän nuoriso-ohjelmansa joka tuottaa yhtiä Italian parhaita nuoria lahjakkuuksia.

Turin on tärkeä liike- ja kulttuurikeskus; se on tunnettu taidegallerioistaan, pizza ravintoloistaan ja oopperataloistaan. Tunnettuja paikkoja joissa voit vierailla on Shroud of Turin, Museo Egizio, Pallazo Carignano, Pallazo Madama ja Turinin kuninkaallinen kirjasto. Turinin taidepiirien tähti, Castello di Rivoli on toinen mahtava paikka jonka voit nähdä kaupungissa. Se juurtaa juurensa 1600-luvulle ja tuo varmasti aidon historian tunteen. Sinä voit saada ikimuistoisia kokemuksia tässä perinteikkäässä ja romanttisessa Italian kaupungissa. Kaikkialta maailmasta turistit tervetulleeksi toivottaen, Turin on varmasti paikka arkisten rutiinien rikkomiseen arkipäiväisessä elämässä.

Tietoa Juventus

Juventus on ammattilaisjalkapalloseura, joka myös tunnetaan nimellä “The old Lady” (vanha rouva), sillä se on Italian jalkapallohistorian vanhimpia seuroja.

Toinen seuran lempinimi on die-hard fanien keskuudessa Juve. Tämä on pelannut kaikki kaudet Italian korkeimmassa divisioonassa lukuun ottamatta yhtä kautta. Sinä vuonna, kun Juventus ei pelannut korkeimmassa divisioonassa, jotui se Italian jalkapalloliiton toimesta siirtymään alempaan sarjaan. Syynä oli Italian jalkapalloliiton epäilykset seuran taloudellisesta tilanteesta. Juventus perustettiin jo vuonna 1897urheiluseurana ja sitä johti italialainen liikemies. Tämän jälkeen seurasta tuli ensimmäinen ammattilaisseura Italian jalkapalloliigassa. Juventuksella on siitä lähtien ollut vahva side Italian maajoukkueeseen, joka valitsee seurasta pelaajia lähes joka vuosi alkaen 1920-luvulta. Seuran kannattajajoukko on yksi maailman suurimmista ja sen vaikutusvalta ulottuu laajalle italialaisten poismuuttajien viedessä jalkapallokulttuurinsa moniin eri paikkoihin maailmassa. Liput myydään loppuun muutamassa tunnissa, jonotuslistat ovat tavallisesti avoimena. Juventus on Italian jalkapallohistorian menestyksekkäin seura, joka on onnistunut voittamaan 29 italialaista liigamestaruutta, yhdeksän italialaista liigapokaalia ja kuusi italialaista cup- turnausta. Yhteensä seuralla on 18 eurooppalaista pokaalia tehden siitä luultavasti maailman menestyksekkäimmän seuran Euroopan jalkapallohistoriassa. Kotiotteluiden liput maksavat 102:n ja 59:n euron välillä riippuen ottelutyypistä sekä paikkojen sijainnista. Torino tarjoaa paljon nähtävää vierailijoilleen; niin yökerhoja, pubeja, ravintoloita, ostosliikkeitä sekä museoita, kuin automuse Museum of the Automobile, tori Piazza San Carlo ja puisto Parco del Valentino.