We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Crystal Palace liput

Tällä hetkellä 3 yritystä tarjoaa lippuja ja matkapaketteja Crystal Palace-peleihin

Näe Crystal Palace livenä Selhurst Park-stadionilla

Tartu tilaisuuteen nähdä Crystal Palace kotikentällään Selhurst Parklla, ja koe upea tunnelma paikan päällä. Me autamme sinua löytämään parhaat hinnat Crystal Palace-lipuista. Valitse haluamasi peli saadaksesi liästietoja ja täydellisen listan kaikista lippuja myyvistä yrityksistä ja otteluun myytävistä matkapaketeista.

Crystal Palace - Crystal Palace Football Club, tunnettu myös lempinimellä "The Eagles". Seura perustettiin vuonna 1905 Londonssa ja pelaa kotiottelunsa Selhurst Park-stadionilla jossa on 26 309 katsomopaikkaa.

Crystal Palace Pelattavat ottelut 2023 | 2024

Liput ja matka

Osta lippusi verkosta päästäksesi katsomaan crystal palacen pelaajien otteluita

Vierailu Selhurst Parkissa, Crystal Palacen kotistadionilla, voi tuoda sinulle positiivisia tuntemuksia ollessasi Lontoossa. Stadionin kävijäennätys tapahtui vuonan 1979, kun yli 51 000 ihmistä todisi Burnley FC:n tappiota. Voit kokea jalkapallon taian tällä stadionilla, joten älä ole myöhässä varatessasi lippuja jo tänään. Lisäksi: voit oppia meneillä olevista jalkapalloseuran aloitteista kuten Crystal Palace Football Academysta. Akatemian päämääränä on kehittää merkittävä määrä itse valmennettuja pelaajia. Tällä akatemia pyrkii kertomaan vahvoista eettisistä ja sosiaalisista arvoista seurassa. Lisäksi, akatemia havainnollistaa tavoitteesta värvätä pelaajia enimmäkseen etelä Lontoossa. On mielenkiintoista saada tietää, että akatemia edistää kurinalaisten yksilöiden tekemistä koko henkilöstön tuki takanaan.

Vierailijat voivat saada selville, että Crystal Palace Academyn tärkein tavoite on luoda todella ammattimainen ympäristö joka vetää puoleensa ja edelleen kehittää nuoria pelaajia. Nuoret yksilöt ovat kansakunnan tulevaisuus ja akatemia sitoutuu tiukasti riittävien olosuhteiden periaatteisiin tehostaakseen pelaajien potentiaalia. Voit saada huomattavasti tietoa jalkapalloseuran historiasta, kuin myös akatemian koulutusohjelmasta. Osta jalkapallolippusi jo tänään. Lontoo odottaa sinua uppoutumaan kaupungin runsaaseen historiaan ja sen taikaan, jota kutsutaan jalkapalloksi.