We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Chelsea liput

Tällä hetkellä 3 yritystä tarjoaa lippuja ja matkapaketteja Chelsea-peleihin

Liput Chelsea FC kotiotteluihin Stamford Bridgeen ovat hyvin suosittuja, eikä niitä ole kovinkaan helppo saada. Valitse ottelu ja vertaile ottelulippujen hintoja kaikilta suurilta markkinoilla olevilta lipunmyyjiltä ja matkatoimistoilta.

Miten ostaa Chelsea liput?

Yksi tapa on liittyä seuraan ja sitten hakea lippuja tiettyyn otteluun. Ei kuitenkaan ole mitään takeita, että sinulle myytäisiin liput tällä tavalla. Toinen tapa on ostaa yhdeltä tällä sivulla listatulta kumppanilta. Tällä tavalla voit taatusti saada liput. On olemassa suuri määrä lipunmyyjiä, joten tutustu kaikkiin eri myyjien tarjouksiin ennen ostamista.

Vertaile Chelsea FC lippuja

Hinnat voivat vaihdella melko paljon, ei vain eri otteluihin, mutta myös yhteen otteluun. Kuinka tärkeää sinulle on olla lähellä kenttää? Voit joutua maksamaan kaksinkertaisesti jos istut alempana pitkällä sivulla kuin ylhäällä lyhyellä sivulla. Joka tapauksessa me listaamme kaikki mahdolliset vaihtoehdot vertailutaulukossamme.

Jalkapallomatkat - Chelsea

Jos et halua jahdata hotellia ja lentolippuja, voit ostaa mukautettuja paketteja otteluun, joka haluat nähdä. Paketti sisältää lipun, hotellin ja matkat.

Stamford Bridge, London

Areena sijaitsee erittäin mukavalla alueella, jossa voit käydä kävelyllä ja löytää pubeja, ravintoloita ja paljon muuta. Tee kuten yli 40 000 muuta kävijää ja katsele ottelua livenä.

Chelsea Pelattavat ottelut 2023 | 2024

Chelsea FC -liput

Tällä sivustolla voit vertailla ja ostaa lippuja kaikkiin Chelsea-otteluihin. Voit joko ostaa vain otteluliput ja järjestää majoituksen itse ja matkustaa itseksesi, tai voit valita yhden toimistoista, jotka myyvät pakettimatkoja, eikä sinun tarvitse tuhlata aikaa hakiessasi sopivia hotelleja. Me työskentelemme suurimpien Euroopan matkatoimistojen ja lipunmyyjien kanssa ja näin voit turvallisesti ostaa meidän partnereiltamme.

Tietoa Chelsea FC:sta

Chelsea, tai "The Blue", on yksi suosituimmista seuroista Englannin valioliigassa ja se on aina yksi joukkueista, joka taistelee sekä liigatittelistä että Mestarien liigaan pääsystä. Pelaajien, kuten Hazard, Willian ja Courtois ansiosta, Chelsea on viihdyttävä joukkue katsoa. Myös venäläinen omistaja Abramovich on suuri syy sen hiljattaiseen menestykseen ja hän on auttanut seuraa kehittymään viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Stamford Bridge -stadion

Helpoin tapa päästä Stamford Bridge -stadionille on metrolla ja Fulhan Broadway -asemalle District Linelle, tai matkusta bussilla (14, 211 ja 414). Stadionille mahtuu yli 41 000 katsojaa ja melkein kaikki ottelut ovat loppuunmyytyjä. Stadionia ympäröivällä alueella on paljon pubeja, ravintoloita ja ostoskeskuksia, joissa voit viettää aikaasi ennen ja jälkeen ottelun.

Suuret ottelut

Chelsealla ei ole erityistä kilpailijaa, mutta ottelut Arsenalia, Liverpoolia ja Manchester Unitedia vastaan ovat aina erittäin latautuneita. Fulham on yksi lähimmistä joukkueista Stamford Bridgeä, mutta sen suurten olosuhde-erojen vuoksi, sitä ei pidetä kilpailijana.

Miten paljon Chelsea-liput maksavat?

Kun ottelu pelataan huippujoukkueita vastaan, liput ovat yleensä kalliimpia. Listaamme kaikki ottelut sivustollamme ja jos haluat nähdä tarkat hintatiedot, klikkaa ottelua saadaksesi lisätietoja.

Miten ostaa Chelsean vierasotteluihin lippuja?

Listaamme kaikki ottelut sekä koti- että vieraspelit, joten niissä ei ole eroa, mutta jos haluat katsoa vieraspelin ja istua yhdessä muiden Chelsea-fanien kanssa, muista ostaa liput vieraskatsomoon.

Lipputietoja

https://www.chelseafc.com/en/tickets---membership/buy-tickets

Liput ja matka

Chelsea football club on lupaus jännityksestä englantilaisessa jalkapallossa

Sitten 1900-luvun alun perustamisen jälkeen, Chelsea Football Club on viettänyt huomattavan ajan historiastaan Englantilaisen jalkapallon kärkipäässä. Seuran vaikuttavat saavutukset rohkaisevat sinua vierailemaan Lontoon ja nauttimaan katsoessasi todella taitavien pelaajien live-ottelua. Älä unohda varata jalkapallolippujasi tänään, sillä ne ovat portti tulevalle jalkapallokaudelle Englannin sydämessä. Chelsea Football Clubin riveissä on ollut monia legendaarisia pelaajia kuten Roy Bentley, Frank Blunstone, Peter Bonetti, ja Steve Clarke. Sinulla voi olla mahdollisuus tutustua seuran historiaan. Chelsea Football Clubissa on jotain koskettavaa, jotain joka voidaan tunnistaa pelaajien laajasta yhteishengestä joka yltää kannattajien sydämiin. Kannattajat ovat tärkeitä seuran menestyksen kannalta.

Lontoo pysyy jännittävänä paikkana vierailla minä vuodenaikana tahansa. Yksi kaupungin tunnusmerkeistä on Buckinghamin palatsi joka vakuuttaa vierailijat uppoutumaan Kuningaskunnan rikkaaseen historiaan. Valintasi ostaa jalkapalloliput Chelsea Football Clubin otteluihin tulee olemaan paras valintasi yrittäessäsi päästä pakoon arjesta. Toinen mielenkiintoinen paikka vierailla Lontoossa on Madame Tussaudsin vahakabinetti jossa ihmiset voivat kokea eri historialliset ja kultturilliset aikakaudet tunnetuista henkilöistä tehtyjen vahanukkejen kautta. Chelsean kannattajien tulisi olla ylpeitä heidän suosikkitiimin historiasta ja viimeaikaisesta menestyksestä.

Tietoa Chelsea

Chelsea Football Club- seuralla on ylväs historia englantilaisessa huippujalkapallossa. Joukkue, jota lempinimeltään London the Bluesiksi kutsutaan, on pelannut Stamford Bridge stadionilla Fulhamissa perustamisestaan vuonna 1905 lähtien.

Chelsea on nauttinut monista voitoista ensimmäisestä liigamestaruudestaan vuona 1955 lähtien. Suurin menestys on tullut kuitenkin vasta kahden viime vuosikymmenen aikana. Vuodesta 1997 lähtien on seura voittanut 15 isompaa mestaruutta, esimerkiksi neljä Valioliigamestaruutta sekä seitsemän FA Cup- mestaruutta. The Blues on ainoa Lontoolaisjoukkue, joka on onnistunut voittamaan Mestaruussarjan sekä ainoa Iso-Britannian joukkue, joka on voittanut kaikki kolme eurooppalaista mestaruutta. Menestys on johtanut suureen lippukysyntään kannattajien keskuudessa. 41 000 katsojaa vetävä stadion myydään hetkessä loppuun. Chelsean omistaa huippurikas venäläinen öljymiljonääri Roman Abramovich. Hän osti seuran vuonna 2003. Rahoitus on varmistanut The Bluesin mahdollisuudet jatkuvasti puolustaa mestaruuksiaan. Seura sai 100 miljoonan punnan lisärahoituksen venäläiseltä hyväntekijältä, mikä listasi sen sijalle seitsemän rikkautta mitattaessa vuonna 2013. Kotiotteluiden lippujen hinnat vaihtelevat 63 ja 40 punnan välissä riippuen paikan sijainnista ja vastustajasta. Fulham sijaitsee Lontoon ytimessä ja tarjoaa vierailijoilleen paljon nähtävää. Tunnettuja nähtävyyksiä ovat mm. Thames- joki, The Franco, tv- studio BBC television Centre sekä konserttiareena The Hammersmith Odeon.