We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Tottenham liput

Tällä hetkellä 3 yritystä tarjoaa lippuja ja matkapaketteja Tottenham-peleihin

Odotatko innolla Spursien ottelun näkemistä niiden omalla stadionilla? Me listaamme kaikki mahdolliset Tottenham liput tällä sivustolla ja teemme hintojen vertailun kaikilta suurilta lipunmyyjiltä ja matkatoimistoilta sinulle helpommaksi.

Miten ostaa Tottenham Hotspurs lippuja?

Kätevin tapa on ostaa miltä tahansa myyjältä listattu tällä sivustolla. Siten saat varmasti liput valitsemaasi otteluun. Vaihtoehtoisesti voit alkaa seuran jäseneksi ja hakea lippuja. Kuitenkaan suosittuihin otteluihin ei yleensä myönnetä lippuja helposti.

Vertaile ottelulippuja - Tottenham

Firmojen välillä voi olla suuria eroja hintojen välillä. Joskus syy voi olla, että kalliimmilla lipuilla saa paremmat paikat. Haluatko istua pitkällä sivulla vai lyhyellä sivulla? Lukeaksesi lisää lipuista, joista olet kiinnostunut, klikkaa matkatoimiston sivustolle.

Jalkapallomatkoja - Tottenham

Matka Tottenhamiin avaa myös mahdollisuuden kaikkeen muuhun hauskaan Lontoossa, jossa viihdevalikoima on lähes rajaton. Mukavuuden haluisella matkustajalla on mahdollisuus ostaa kaiken kattava Tottenham jalkapallomatka, joka sisältää lipun, majoituksen ja lentoliput.

Wembley Stadium, Lontoo

Joukkue pelaa tällä hetkellä kotiottelunsa Wembleyssä, kun niiden todellista kotikenttää, White Hart Lanea, rakennetaan uudelleen.

Tottenham Pelattavat ottelut 2023 | 2024

10

Elo

2024

Tottenham

vs

Bayern München

Tottenham Hotspur Stadium

Ystävyysottelu

alk. 251 €

Lue lisää

Tottenham-liput

Vertaile helposti lippuja Tottenhamin koti- ja vierasotteluihin ja koe Tottenham niiden uudella stadionilla. Tällä sivustolla voit vertailla lippuja kaikkien päämyyjien välillä ja jatkaa sitten valitsemallesi lipunmyyjälle/matkatoimistolle. Valita halatko istua lyhyellä vai pitkällä sivulla, ylhäällä vai alempana lähempänä kenttää. Sivuston peliaikatauluosassa voit nähdä, mihin otteluihin voit ostaa lippuja. Valitse ottelu nähdäksesi koko valikoima.

Tietoa Tottenham Hotspur FC:sta

Tottenham on aina ollut suuri ja suosittu seura ja on kuuluista miellyttävästä pelaamisesta. Viime vuosina seura on ottanut uusia askeleita pääsemällä mestarien liigaan ja vakavasti haastoi liigan tittelin. Pelaajat, kuten Harry Kane ja Christian Eriksen ja valmentaja Pochettino, kuuluvat liigan suuriin profiileihin.

Tottenham-stadion

Hiljattain rakennettuun stadioniin, joka valmistui vuonna 2018, mahtuu 62 000 katsojaa. Matkusta metrolla Seven Sistersiin ja voit sitten jäädä pois White Hart Lanessa tai ottaa bussin (149, 259, 279), joka pysähtyy stadionilla. Matkalla kotiin kannattaa mennä Seven Sistersiin eikä sen White Hart Laneen, joka täyttyy nopeasti ihmisistä.

Pohjois-Lontoon Derby

Tottenham, kuten niiden suurin kilpailija Arsenal, on Pohjois-Lontoosta, ja derby joukkueiden välillä on tärkeä ottelu kannattajille sekä suurin Lontoon derby. Muita isoja Tottenhamin otteluita ovat muiden Lontoon derbyjen lisäksi ottelut Manchester Unitedia ja Liverpoolia vastaan.

Kuinka paljon Tottenham-liput maksavat?

Hinnat voivat vaihdella paljon eri otteluiden välillä riippuen vastustajista. Toinen tekijä on se, missä haluat istua stadionilla. Haluatko istua lähellä kenttää, lyhyellä sivulla tai ehkä pitkällä sivulla?

Miten ostaa lippuja Tottenhamin vieraspeleihin?

Voit ostaa lipun miltä tahansa sivustollamme listatulta yritykseltä, mutta jos haluat jakaa kokemuksesi muiden Spursfanien kanssa, muista ostaa liput katsomon vierasosaan.

Lipputietoja

http://www.tottenhamhotspur.com/tickets/

Liput ja matka

Älä menetä mahdollisuutta olla osa tämän kauden jalkapallohuumaa

TottenHam Hotspur Football Clubin kotipaikka sijaitsee Tottenhamissa, Lontoossa. Sitten seuran vuoden 1882 perustamisen jälkeen, Tottenham FC:llä on ollut ylä- ja alamäkensä historiassaan. Kuitenkin, seura on elvyttänyt voimaansa vuodesta 2005. Jalkapalloseura on onnistunut voittamaan useita Cuppeja, Liigacuppeja ja muutamia Eurooppa-liigan pystejä. Mahdollisuus vierailla Lontoossa tähän aikaan vuodesta on ollut lumoavampaa kuin koskaan. Varaa jalkapallolippusi Tottenhamin otteluihin jotta et menetä suosikkijoukkueesi live-otteluita. Voit odottaa odottamatonta Tottenhamin kanssa. Tule Lontooseen, ja tulet olemaan osa seuran historiallisia perinteitä.

Turistina oleminen Lontoossa on todella palkitseva kokemus. Brittien rakkaus jalkapalloa kohtaan on muuttanut urheilun ikoniksi monille sukupolville. Päätät sitten nauttia päivämatkastasi Lontoon nähtävyyksiin, vierailla Tottenhamin kotistadionilla tai White Hart Lanella, tunnet olosi kotoisaksi. Brittien ystävällinen asenne ja vieraanvaraisuus voi piristää päivääsi Lontoon pimeillä kaduilla. Osta lippusi nyt niin pääset odottamaan matkaasi Lontooseen jännityksellä. Voit myös ostaa One Hotspur jäsenyyden saadaksesi etusijan lippuvarauksissa. White Hart Lanen kierrokset ovat saatavilla edulliseen hintaan ihan milloin sinulle sopii. Voit saada loistavan mahdollisuuden kurkistaa kulisseihin stadionin tutustumiskierroksella. Kurkistaminen kulissien taakse on pakollinen jokaiselle tosi jalkapallofanille.

Tietoa Tottenham

Tottenham Hotspur Football Club- seuralla on pitkä ja menestyksekäs historia korkeimmassa Englannin jalkapallosarjassa. Valioliigajoukkue pelaa kotiottelunsa White Hart Lane- jalkapallostadionilla Pohjois- Lontoon ytimessä.

Seura perustettiin jo vuonna 1882, joten Tottenham Hotspur on yksi vanhimmista aktiivisista seuroista englantilaisessa jalkapalloliigassa. Seura sai nauttia menestyksestä aiemmin, kun se voitti FA- Cupin vuonna 1901, ollen ainoa liigan ulkopuolinen seura, joka on onnistunut tässä. Spurs jatkoi kulkuaan kärjessä, kun se vuonna 1963 ensimmäisenä Brittijoukkueena voitti UEFA Cup- turnauksen, the European Cup Winners Cup eli cup- voittajien turnauksen. Seuralle onkin seuraavina vuosikymmeninä kertynyt jo koko joukko cup- mestaruuksia, mikä on kasvattanut huimasti lippujen myyntiä. Vuonna 1972 Spurs voitti jälleen ainoana Brittijoukkueena UEFA Cupin, ollen nyt ainoa ja ensimmäinen Iso-Britannian joukkue, joka on voittanut enemmän kuin yhden eurooppalaisen mestaruuspokaalin. Vaikka Spurs ei ole onnistunut voittamaan liigamestaruutta, on sillä ollut cup- menestystä viimeisen kuuden vuosikymmenen ajan ainoana joukkueena Manchester Unitedin kanssa. Spursin pahin vastustaja on Pohjois- Lontoon Arsenal, joukkueiden väliset ottelut tunnetaan nimellä Pohjois-Lontoon derbyt. Kotiottelulippujen hinnat ovat välillä 54 ja 37puntaa riippuen istumapaikan sijainnista ja ottelutyypistä. Pohjois- Lontoolla on paljon tarjottavaa Englannin pääkaupungissa vieraileville. Lukemattomiin nähtävyyksiin kuuluu esimerkiksi lentomuseo Royal Air Force Museum, musiikkimuseo he Royal Academy of Music York Gate Collections sekä Royal College of Physicians Library- kirjasto.

Halvin kotiottelu

10

Elo

2024

Tottenham

vs

Bayern München

Tottenham Hotspur Stadium

Ystävyysottelu

alk. 251 €

Lue lisää

Kallein kotiottelu

10

Elo

2024

Tottenham

vs

Bayern München

Tottenham Hotspur Stadium

Ystävyysottelu

alk. 251 €

Lue lisää