We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Arsenal liput

Tällä hetkellä 2 yritystä tarjoaa lippuja ja matkapaketteja Arsenal-peleihin

Jos haluat ostaa Arsenal FC lippuja, voit vertailla hintoja kaikkia myyjiä sivuillamme. Valitse ottelu listasta ja näe kaikki tällä hetkellä saatavilla olevat tarjoukset suurilta lipunmyyjiltä ja matkatoimistoilta.

Arsenalin kotipelit ovat yleensä loppuunmyyty ja lippuja isoihin peleihin on erittäin vaikea saada. Näin on varsinkin jos et ole seuran jäsen. Helpoin tapa ostaa liput on partnerilta tai matkatoimistolta, joka toimii Arsenal lippujen jälleenmyyjänä . Nämä firmat on lueteltu tällä sivustolla.

Haluatko istua parhaalla mahdollisella paikalla stadionilla vai onko lyhyen puolen istuin tarpeeksi hyvä sinulle? Ei ole väliä mitkä teidän vaatimukset ovat, ne voidaan täyttää. On useita yrityksiä, jotka myyvät lippuja Arsenalin kotipeleihin, joka lisää valinnan vapautta ostajana.

Ostaisitko mieluummin pakettimatkan, jossa kaikki on mukana? Sitten sinulla on mahdollisuus ostaa kaiken kattava jalkapallomatka majoituksineen ja lentolippuineen. Kätevä tapa saada kaikki valmiiksi järjestettynä, eikä sinun tarvitse tuhlata aikaa etsimällä sopivaa hotellia ja lentoja.

Pohjois-Lontoossa sijaitsevalle Emirates stadionille mahtuu lähes 60 000 katsojaa. Helpoin tapa päästä sinne on metrolla. Stadionilla on myös mahdollisuus opastettuun kierrokseen ja vierailuun Arsenal museoon.

Arsenal Pelattavat ottelut 2021/2022

VS
Emirates Stadium EFL Cup
VS
Emirates Stadium Premier League
VS
Anfield Premier League
VS
Emirates Stadium Premier League
VS
Old Trafford Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
Emirates Stadium Premier League
VS
Emirates Stadium Premier League
VS
Elland Road Premier League
VS
Emirates Stadium Premier League
VS
Emirates Stadium Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Emirates Stadium Premier League
VS
Stamford Bridge Premier League
VS
Emirates Stadium Premier League
VS
Emirates Stadium Premier League
VS
Vicarage Road Premier League
VS
Emirates Stadium Premier League
VS
Villa Park Premier League
VS
Selhurst Park Premier League
VS
Emirates Stadium Premier League
VS
Emirates Stadium Premier League
VS
Olympic Stadium Premier League
VS
Emirates Stadium Premier League
VS
St James Park Premier League
VS
Emirates Stadium Premier League

Arsenal on yksi Englannin menestyneimmistä joukkueista, ja he ovat voittaneet sekä liigassa, FA Cupissa että liiga cupissa. Tällä sivustolla voit helposti vertailla hintoja ja varata sitten otteluliput yhdeltä meidän yhteistyökumppaneilta. Voit valita ostaa vain lipun tai valmismatkan majoituksineen. Valitse ottelu, josta olet kiinnostunut peliaikataulusta ja sitten vertaile hintoja eri matkatoimistojen ja lipunmyyjien välillä. Lisäämme sekä liiga- että cup-otteluita, olipa ne sitten koti- tai vieraspelejä. Löydät ne täältä ostettavissa suoraan.

Arsenal on yksi Englannin valioliigan joukkueista, jonka odotetaan taistelevan voitosta joka kaudella. Pelaajien kanssa, kuten Özil, Aubameyang ja Lacazette, Arsenalilla on vaarallinen hyökkäys. Emery, joka korvaa Wengerin hänen pitkän ajan jälkeen seurassa, on aloittanut joukkueen uudelleen rakentamisen. Kausi 2003/2004 on jäänyt historiaan parhaana kautena koskaan, sillä he silloin voittivat liigan häviämättä yhtään ottelua ja heitä siksi kutsutaan nimellä "Voittamattomat".

Voit päästä stadionille helposti julkisilla liikennevälineillä ja Arsenal-aseman kautta (Piccadilly Line) tai vaihtoehtoisesti matkustaa Finsbury Parkiin tai Highbury & Islingtoniin ja kävellä 10 minuutin matkan stadionille. Arsenal on pelannut modernilla stadionilla vuodesta 2006 siirryttyään Highburystä. Stadionille mahtuu 60 355 katsojaa ja suurimman osan otteluista liput ovat loppuunmyytyjä.

Täksi kutsutaan derbyä Arsenalin ja paikallisen kilpailijan Tottenhamin välillä. Molemmat joukkueet ovat peräisin pohjois-Lontoosta ja seurojen välillä on aina ollut kilpailua. Kauden 2017/2018 aikana julkiset ennätysrekisterit lyötiin, kun he pelasivat Wembley Stadiumilla. Muita isoja pelejä Arsenalille ovat ottelu Manchester Unitedia vastaan ja Lontoon derby Chelsea vastaan.

Olemme listanneet hinnat otteluiden mukaan tällä sivustolla, joten voit nopeasti saada yleiskuvan hinnoista. Hinnat vaihtelevat paljon ja riippuvat pääasiassa vastustajasta ja miten hyvän paikan haluat.

Samalla tavalla, mutta jos olet kiinnostunut liittymään joukkueen faneihin, muista tarkistaa, että liput vieraiden osioissa.

https://www.arsenal.com/tickets

Liput ja matka

Arsenal on jalkapalloseura rikkaalla historialla joka on kuuluisa menestyksestään. Perustettu vuonna 1886, Arsenal on aina pyrkit varmistamaan vahvan ylpeyden tunteen ja perinteen. Perinteisyys ja innovaatio on vertauskuva pelaajien hengestä. He edistävät Emirates Stadiumin tunteikasta ja uniikkia tunnelmaa. Ole ensimmäinen jalkapallolippunsa Lontooseen varaava ja voit nähdä mitä tarkoittaa olla ylpeä Arsenaalin kannattaja. Sen 125 vuoden olemassaolonsa aikana Arsenal on koskettanut kannatajiensa sydämiä tarjotessaan selvän mahdollisuuden olla osana seuraa.

Ollessasi Lontoossa, voit saada lisää tietoa Arsenal säätiön menestyksestä. Seura on osoittanut omistautuneisuutensa yhteisönsä auttamiseen Arsenal säätiö perustettiin vuonna 2012 yrityksenä rohkaista nuoria yksilöitä ympäri maailman tavoitteidensa saavuttamisessa ja heidän potentiaalin täydentämisessä. Tämä kuvaa seuran korkeaa sosiaalista valveilla oloa aina auttaessaan yhteisöänsä. Nyt on oikea aika vierailla Lontoossa ja nähdä Arsenalin stadioni – Emirates Stadium. Tulet olemaan tyytyväinen oppiessasi yksityiskohtia seurasta ja koetessasi jännittävän jalkapallotunnelman Lontoon sydämessä. Varaa jalkapallolippusi, mikä voi tarjota sinulle ainutkertaisen mahdollisuuden vierailla Lontoon mielenkiintoisissa kohteissa.

Tietoa Arsenal

Arsenalin arvoksi mitattiin 1,3 miljardia dollaria vuonna 2013. Sitä pidetään Englannin Valioliigan neljänneksi arvokkaimpana jalkapalloseurana. Lipputulot ovat vain yksi osa seuran kukoistavaa taloutta.

Arsenal voitti Valioliigan useita kertoja peräkkäin 1990- luvulla. Tuolloin Arsenal voitti liigamestaruuden lisäksi kaksi cup- voittoa samana vuonna. Arsenal on aina ollut neljän parhaan joukossa tähän päivään asti. The Gunners saa motivaatiota kiivaasta kilpailusta Pohjois- Lontoolaisen Tottenham Hotspurin kanssa.

Seura on historiallisesti ollut kiinnostava huippupelaajien keskuudessa erityisesti viime vuosikymmeninä, jolloin The Gunners on houkutelllut useita kansainvälisiä huippupelaajia.

Lippujen hinnat Arsenalin kotipeleihin Emirates Stadionilla vaihtelevat 126 ja 26 punnan välillä. Seuran jäsenille hinnat ovat edullisemmat erilaisten tarjouksien vuoksi.

Lontoon loistelias historia näkyy erilaisten nähtävyyksien muodossa, esimerkiksi iso valikoima museoita, ravintoloita, teattereita, elokuvateattereita, pubeja, yökerhoja sekä musiikkitarjontaa. Elämyksiä löytyy varmasti jokaiseen makuun. Lontoo sijaitsee Brittiläisen jalkapallon ytimessä ja on erilaisia kulttuureja ja loputtomia nähtävyyksiä tarjoava eloisa kaupunki. Hyvänä esimerkkinä tästä on The Tower of London.

Halvin kotiottelu

VS
alk. 40 € Lue lisää

Kallein kotiottelu

VS
alk. 500 € Lue lisää