We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Real Madrid liput

Tällä hetkellä 2 yritystä tarjoaa lippuja ja matkapaketteja Real Madrid-peleihin

Real Madrid on yksi suosituimmista joukkueista Euroopassa ja Real Madrid liput ovat erittäin houkuttelevia. Jos haluat katsoa kun Bale, Ronaldo ja Ramos pelaavat taitavaa jalkapalloa, on hyvä idea vertailla hintoja eri lipun myyjiltä.

Mistä ostaa Real Madrid liput?

Voit ostaa joko suoraan seuran verkkosivuilla tai miltä tahansa firmalta listattuna täällä sivustolla. Voit ostaa pelkät liput Real Madridin kotipeleihin tai koko paketin.

Vertaile lippuja Real Madrid C.F. peleihin

Paras tapa saada kohtuuhintaisia lippuja on vertailla hintoja kaikilta myyjiltä. Hinnat voivat vaihdella melko paljon, joten sinulla on mahdollisuus säästää aika lailla rahaa.

Jalkapallomatkat - Real Madrid

Kätevä ja joskus jopa taloudellinen tapa on ostaa kaiken kattava jalkapallo paketti Madridiin, johon kuuluu ottelulippu, hotelli ja lennot.

Santiago Bernabéu, Madrid

Koe suuri stadion, jonka kapasiteetti on yli 80 000 katsojaa. Todelliselle fanille on myös mahdollisuus käydä stadionkiertueella, vierailla museossa ja seuran kaupassa.

Real Madrid Pelattavat ottelut 2023 | 2024

Liput ja matka

Osta jalkapallolippusi ja vieraile espanjan kauniissa pääkaupungissa

Barcelona Football Clubin iänikuinen vastustaja, Espanjan kunikaallinen seura – kutsu sitä miksi haluat. Yksi asia on selvä: Real Madrid tuo sinulle unohtumattomia jalkapallotunteita. Perustettu vuonna 1902, Real Madridia itseasiassa kutsuttiin Madrid Football Clubiksi. Kuitenkin, vuonna 1920, sana ”real” lisättiin seuran nimeen. ”Real” on Espanjaa ja tarkoittaa ”kuninkaallista” ja tämä jalkapalloseura alkoi käyttämään kuninkaan kruunua tunnusmerkissään. Vuodesta 1947 lähtien jalkapalloseura on pelannut ottelunsa Bernabeu Stadiumilla Santiagossa. Varaa jalkapallolippusi ja tule Espanjaan katsomaan hyvin teknistä ja hyveellistä Real Madridin ottelua. Tämä seura on maailman rikkain mitä tulee liikevaihtoon. Toinen mielenkiintoinen fakta jonka voit oppia on se, että Real Madridin kannattajat omistaa ja ohjaa jalkapalloseuraa. Tämä seuran organisaation ja hallinnon epätavallinen aspekti kertoo vankasta läpinäkyvyydestä.

Madrid on miellyttävä kohde kaikkialta maailmasta tuleville turisteille. Se on Espanjan pääkaupunki ja myös maan suurin kaupunki. Taiteen ystävät voivat vierailla Pradon museossa missä on yksi maailman merkittävimmistä taidekokoelmista. Osta jalkapallolippusi nyt päästäksesi nauttimaan matkastasi Espanjaan. Ollessasi Madridissa, voit myös illastaa yhdessä maailman vanhimmista ravintoloista, El Sobrino de Botinissa. King Alfonso XII:n siskon ja Hemingwayn juhlineet illastajat, ravintolan kuuluisuus ja pitkäikäisyys ovat tiesi ainutkertaiseen kokemukseen Espanjan pääkaupungissa.

Tietoa Real Madrid

Real Madrid Football Club on ammattilaisjalkapalloseura, joka sijaitsee Mdridissa, Espanjassa. Seura perustettiin vuonna 1902 nimellä Madrid Football Club, mutta valkoista pieliasua on käytetty aina perustamisesta lähtien. Real tarkoittaa espanjaksi kuninkaallinen. Kuningas Alfonso XIII antoi vuonna 1920 seuralle tämän kuninkaallisen tittelin. Samalla seura sai oikeuden käyttää tunnuksessaan kuninkaallista kruunua.

Madrid pelaa kotiottelunsa Bernabeu- stadionilla, joka vetää 85 000 katsojaa. Kotiotteluiden lippujen kysyntä käy kuumana joukkueen pelatessa loppuun myydyllä stadionilla joka viikko. Barcelona Football Clubin lailla seuran omistavat sen jäsenet, jotka valitsevat keskuudestaan presidentin vastaamaan seuran toiminnasta. Seuran erittäin suuri kannattajajoukko on kasvattanut Real-Madridin tulot yli 513 miljoonaan euroon ollen näin maailman kannattavin urheilujoukkue arvoltaan 3,3 miljardia euroa. Seuran vakaa talous on varmistanut ettei se ole koskaan ajautunut ulos Espanjan liigasta. Tähän on pystynyt vain kaksi muuta Espanjalaista joukkuetta. Seura ei ole tuottanut pettymystä faneilleen. Tähän mennessä on kertynyt yhdeksän Mestaruusliiga / Eurooppa Cup- pokaalia sekä yhteensä 32 La Liga- mestaruutta seuran historialliseen voittokokoelmaan. Koko tänä aikana on seuralla ollut kiihkeä kilpailusuhde La Liga- mestaruussarjan kilpailijansa FC Barcelonan kanssa. Ottelut tunnetaan nimellä El Clásico. Kotiotteluiden liput Bernabeu- stadionilla maksavat 165 eurosta 69 euroon riippuen ottelun tyypistä sekä istumapaikan sijainnista. Madrid tarjoaa vierailijoilleen paljon. Ostosparatiisi Augusto Giquero on paratiisi erityisesti kenkäshoppareille. Kulttuurista voi nauttia Slaughterhouse 10:ssä, Prado- museossa tai kasvitieteellisissä puutarhoissa.