We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Borussia Dortmund liput

Tällä hetkellä 1 yritystä tarjoaa lippuja ja matkapaketteja Borussia Dortmund-peleihin

Näe Borussia Dortmund livenä Signal Iduna Park-stadionilla

Tartu tilaisuuteen nähdä Borussia Dortmund kotikentällään Signal Iduna Parklla, ja koe upea tunnelma paikan päällä. Me autamme sinua löytämään parhaat hinnat Borussia Dortmund-lipuista. Valitse haluamasi peli saadaksesi liästietoja ja täydellisen listan kaikista lippuja myyvistä yrityksistä ja otteluun myytävistä matkapaketeista.

Borussia Dortmund - Ballspiel-Verein Borussia, tunnettu myös lempinimellä "Die Borussen, Die Schwarzgelben". Seura perustettiin vuonna 1909 Dortmundssa ja pelaa kotiottelunsa Signal Iduna Park-stadionilla jossa on 80 720 katsomopaikkaa.

Borussia Dortmund Pelattavat ottelut 2023 | 2024

Liput ja matka

Varaa jalkapallolippusi päästäksesi katsomaan borussia dortmundin ottelua

Borussai Dortmund on yksi suosituimmista ja menestyneimmistä jalkapalloseuroista Saksassa. Perustettu vuonna 1909, he ovat voittaneet lukuisia liigamestaruuksia ja he sijoittuivat toiseksi tämän vuoden Mestarien liigassa. Se on yhdenneksitoista suurin seura maailmassa. Borussia Dortmundia pidetään modernin Eurooppalaisen jalkapallon uranuurtajana. Jalkapalloseura edistää jatkuvasti huippuosaamisen visioita ja tukee nuorempien pelaajien kehitystä. Borussia Dortmund on seura joka kattaa aitouden vision ja kunnianhimon. Pelaajien ja valmentajien kaikessa tekemisessä näkyy vahva intensiivisyyden käsitys. Varaa jalkapallolippusi ja vietä spektaakkelimaisin jalkapallokokemus Saksassa.

Jalkapalloseuran kotistadioni on Westfalenstadion, mikä on yksi Euroopan suurimmista stadioneista 83 000 ihmisen kapasiteetillaan. Varaa jalkapallolippusi jo tänään ja sinulla on mahdollisuus kokea stadionin ainutlaatuinen tunnelma. Se on tunnettu maineikkaasta ja kovasta jalkapallotunnelmasta, mikä vetää muita huippu jalkapalloseuroja puoleensa. Dortmund on Saksan kahdeksanneksi suurin kaupunki ja se sijaitsee Rhine-Westphalian osavaltiossa. Kaupunki tunnetaan vihreänä metropolina. Siellä on useita kuuluista turistinähtävyyksiä mukaanlukien Gartan Rombergin puiston, Hengsteyeen, Florianturmin ja Westfalenstadionin. Mielenkiintoisen uskonnollisen näkemyksen kokeaksesi voit vierailla Reinoldikirchen kirkossa joka on valmistettu 1200-luvulla. Vierailijat voivat tutustua tärkeään historialliseen tietoon kirkkoon ja kaupunkiin liittyen.

Tietoa Borussia Dortmund

Saksalainen ammattilaisjalkapalloseura Borussia Dortmund on oikeastaan nimeltään Ballspielverein Borussia 09 e.V. Dortmund. Selvyyden vuoksi käytetään kuitenkin lyhyempää nimeä. Nimi lyhennetään usein BVD. Se sijaitsee Dortmundissa, Rhein- joelta katsottuna pohjoiseen suuntaan.

Seura on paljon enemmän kuin ammattilaisjalkapalloseura. Jalkapallo on ainoastaan yksi osa seuran monipuolisesta toiminnasta. Seuralla on 95 000 jäsentä, jotka osallistuvat erilaisiin urheilulajeihin ja aktiviteetteihin. Seura on yhdessä kilpailijansa FC Bayern kanssa yksi menestyksekkäimmistä seuroista Saksan Bundesliigassa. Borussia Dortmund oli ensimmäinen saksalainen joukkue, joka menestyi Euroopassa. Se voitti samana vuonna (1966) UEFA Cup Winners Cupin kun Englanti voitti jalkapallon maailmanmestaruuden Saksan sijoittuessa toiseksi. Tämän jälkeen on seura voittanut vielä kolme eurooppalaista pokaalia. Saksalaisen liigamestaruuden on Borussia Dortmund voittanut kahdeksan kertaa ja cup- mestaruuden seitsemän kertaa. Borussia Dortmundin kotiottelut pelataan Westfalenstadionilla, joka on suurin Bundesliigan areenoista. Seuralla on paljon uskollisia faneja, jotka vastaavat maailman korkeimmasta keskimääräisestä katsojaluvusta. Tästä johtuen myydään kotiotteluiden liput loppuun erittäin nopeasti. Kuten monilla ammattilaisjalkapalloseuroilla, on Borussia Dortmundillakin kiihkeä ja pitkä kilpailusuhde vastustajansa Bundesliigan Bayern Munich kanssa. Lisäksi BDV- seuralla on juhlava maantieteellinen kilpailusuhde FC Schalken kanssa, joka myös ulottuu kauas historiaan. Kotiotteluiden lippujen hinnat vaihtelevat 82 ja 39 euron välissä riippuen ottelutyypistä sekä areenan paikoista. Dortmundilla on paljon tarjottavaa kävijöilleen, kuten yökerhoja, pubeja, ravintoloita, ostosliikkeitä, museoita esimerkiksi teollisuusmuseo Westfalian Museum of Industry, konserttihalli Dortmund Concert Hall sekä museo The Museum of Resistance and Persecution.