We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Bayern München liput

Tällä hetkellä 2 yritystä tarjoaa lippuja ja matkapaketteja Bayern München-peleihin

Näe Bayern Munchen livenä Allianz Arena-stadionilla

Tartu tilaisuuteen nähdä Bayern Munchen kotikentällään Allianz Arenalla, ja koe upea tunnelma paikan päällä. Me autamme sinua löytämään parhaat hinnat Bayern Munchen-lipuista. Valitse haluamasi peli saadaksesi liästietoja ja täydellisen listan kaikista lippuja myyvistä yrityksistä ja otteluun myytävistä matkapaketeista.

FC Bayern München - Fußball-Club Bayern München, tunnettu myös lempinimellä "Der FCB, Die Bayern, Die Roten, FC Hollywood". Seura perustettiin vuonna 1900 Münchenssa ja pelaa kotiottelunsa Allianz Arena-stadionilla jossa on 69 901 katsomopaikkaa.

Bayern München Pelattavat ottelut 2023 | 2024

10

Elo

2024

Tottenham

vs

Bayern München

Tottenham Hotspur Stadium

Ystävyysottelu

alk. 251 €

Lue lisää

Liput ja matka

Varaa jalkapallolippusi nyt päästäksesi nauttimaan nykyisen euroopan mestarin ottelusta

Bayern München on jalkapalloseura kukoistavalla menneisyydellä ja on hyvin tunnettu menestyksestään Eurooppalaisessa jalkapallossa. Perustettu vuonna 1900, Bayern München on aina antanut kaikkensa taatakseen mahtavuuden vahvan viisauden ja perinteen. Hyvin tunnetun järjestön ja innovaation sekoitus on tunnusomaista pelaajien vahvuudelle. He osallistuvat tunteikkaaseen ja ainutlaatuiseen tunnelmaan Alliaz Arenalla. Ole ensimmäinen joka varaa jalkapalloliput Munichiin ja voit nähdä mitä tarkoittaa olla Bayern Munichin ylpeä kannattaja. Sen 113-vuotisen olemassaolonsa aikana, Bayern Munichillä on ollut vahva suhde kannattajiinsa tarjoamalla heille tunnusmerkillisiä mahdollisuuksia olla osa seuraa. Bayern Munichillä on yli 190 000 jäsentä, tehden siitä isoimman organisoidun järjestön Saksassa. Sitä pidetään myös viidenneksi suosituimpana jalkapalloseurana Euroopassa.

Ollessasi Munichissa, voit saada tietää lisää Saksalaisen oluen menestyksestä. Munich on kolmanneksi suurin kaupunki Saksassa. Myös BMW:n pääkonttori sijaitsee Munichissä. Ollessasi Munichissa, Oktoberfestissä vierailu on loistava seikkailu, oletettavasti maailman suurin festivaali joka on myös tärkeä baijerilaisen kulttuurin ja perinteen symboli. Nyt on oikea aika vierailla Munichissa ja nähdä Bayern Munichin stadioni, Alliaz Arena. Sinne mahtuu 71 000 ihmistä, joten tulet olemaan tyytyväinen tutustuessasi Baijerilaiseen historiaan ja kulttuuriin. Koet myös Allianz Arenan upean tunnelman.

Tietoa Bayern München

FC Bayern on saksalainen ammattilaisjalkapalloseura, joka perustettiin 1900- luvulla ja sijaitsee Münchenissä, Saksan Baijerissa. Seura pelaa saksalaisessa Bundesliigassa, joka on Saksan korkein divisioona.

Seura on tasaisesti sijainnut Saksan liigan kärkipäässä ollen Saksan historian menestyksekkäin jalkapalloseura. Seuralla on 23 mestaruutta ja 16 Cup- voittoa. Seuran menestys on johtanut kiivaaseen kilpailuun Borussia Dortmundin kanssa. Suuret menestykset seurasivat FC Bayernia 1970-luvulla, kun se voitti Eurooppa- Cupin, ei vain yhdesti, vaan kolme kertaa peräkkäin Franz Beckenbauerin toimiessa joukkueen kapteenina. Tämän lisäksi on joukkue pelannut 10:ssä Mestaruusliigafinaalissa ja voittanut niistä viisi, viimeksi vuonna 2013. Seuralla on ainutlaatuinen kannattajajoukko koostuen yli 200 000 rekisteröityneestä FC Bayern- fanista. Tämä on auttanut seuraa kasvamaan maailman neljänneksi suurimmaksi jalkapalloseuraksi 368,4 euron liikevaihdollaan. FC Bayern eroaa monista eurooppalaisista jalkapalloseurasta ollen todellinen urheiluseura koostuen voimistelu-, shakki-, käsipallo- ja keilailuseuroista, joissa on yli 1000 aktiivista jäsentä. Liput seuran kotiotteluihin Allianz Areenalla ovat hinnaltaan 78 ja 41 euron välissä riippuen ottelun tyypistä sekä istumapaikkojen sijainnista. Münchenillä on paljon tarjottavaa vierailijoilleen, esimerkiksi yökerhot, pubit, ravintolat ja museot kuten Pinakotek. Lisäksi voit nauttia Andechs Monastery- luostarin rauhasta tai kävelystä English Garden- puutarhassa.