We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Paris Saint Germain liput

Tällä hetkellä 6 yritystä tarjoaa lippuja ja matkapaketteja Paris Saint Germain-peleihin

Näe Paris Saint Germain livenä Parc des Princes-stadionilla

Tartu tilaisuuteen nähdä Paris Saint Germain kotikentällään Parc des Princeslla, ja koe upea tunnelma paikan päällä. Me autamme sinua löytämään parhaat hinnat Paris Saint Germain-lipuista. Valitse haluamasi peli saadaksesi liästietoja ja täydellisen listan kaikista lippuja myyvistä yrityksistä ja otteluun myytävistä matkapaketeista.

Paris Saint Germain - Paris Saint-Germain FC, tunnettu myös lempinimellä "PSG, Paris SG". Seura perustettiin vuonna 1970 Parisssa ja pelaa kotiottelunsa Parc des Princes-stadionilla jossa on 48,712 katsomopaikkaa.

Paris Saint Germain Pelattavat ottelut 2023 | 2024

27

Huh

2024

Paris Saint Germain

vs

Le Havre

Parc des Princes

Ligue 1

alk. 125 €

Lue lisää

1

Tou

2024

Borussia Dortmund

vs

Paris Saint Germain

Signal Iduna Park

Champions League

alk. 575 €

Lue lisää

7

Tou

2024

Paris Saint Germain

vs

Borussia Dortmund

Parc des Princes

Champions League

alk. 521 €

Lue lisää

11

Tou

2024

Paris Saint Germain

vs

Toulouse

Parc des Princes

Ligue 1

alk. 185 €

Lue lisää

Liput ja matka

Vieraile ranskan pääkaupungissa päästäksesi katsomaan tulevia jalkapallo-otteluita, varaa lippusi jo nyt

Paris Saint Germain on yksi Ranskan menestyneimmistä jalkapalloseuroista ja yksi rikkaimmista seuroista maailmassa. He ovat voittaneet useita liigoja ja pudotuskilpailuja. He ovat tällä hetkellä rajoittamassa seuraa ja rakentamassa sen brändiä ja julkisuuskuvaa ostamalla huippu jalkapallopelaajia. PSG:n kotipaikka on Parc Des Princes. Stadionille mahtuu 48 500 ihmistä. Stadionilla järjestetään useita FIFA:n otteluita ja siellä pidetään myös musiikkikonsertteja sekä nyrkkeilyturnauksia. Osta jalkapallolippusi etukäteen varmistaaksesi sen, ettet ohita yhtiä vuoden spektaakkelimaisimpia otteluita.

Pariisi on Ranskan pääkaupunki ja suurin kaupunki. Lisäksi, Pariisi herättää romanttiset suhteet ja se tunnetaan myös rakkauden kaupunkina. Varaa lippusi nyt ja nauti yhdestä Euroopan ja maailman lumoavimmasta kaupungista. Voit nauttia Ranskan matkastasi uppoutumalla aitoon Ranskalaiseen kulttuuriin. Paris on yksi suosituimmista turistikohteista maailmassa. Se on tunnettu taidemuseoistaan, teattereista ja tunnusomaisista rakennuksista. Turistien nähtävyyksiin kuuluu kuuluisa Eiffelin torni, Louvre, Pariisin Disneyland, Les Invalids ja Sainte Chapelle. Voit vierailla pariisin sydämessä – Notre Damen katedraalissa. Sen lisäksi voit tutustua Pariisin ykkösshowhun, Moulin Rougeen. Älä menetä mahdollisuutta nähdä Ranskan Cancan tanssijoita. Varaa lippusi nyt viettääksesi laatuaikaa Pariisissa.

Tietoa Paris Saint Germain

Paris Saint-Germain on ammattilaisjalkapalloseura, joka sijaitsee Pariisin sydämessä Ranskassa. PSG, joka on seuran lempinimi fanien keskuudessa, muodostui vuonna 1970, kun Paris FC ja Stade Saint-Germain yhdistyivät muodostaen seuran Paris Saint-Germain.

Seura siirtyi Liiga 1-liigaan vuonna 1974 ja on siitä lähtien voittanut kolme liigamestaruutta, kolme liigacuppia sekä kahdeksan ranskalaista cup- mestaruutta. Menestys Euroopassa on rajoittunut ainoastaan yhteen UEFA Cup mestaruuteen. Marseille ja PSG ovat Ranskan ainoat seurat, jotka ovat voittaneet arvostetun eurooppalaisen mestaruuden. Menestys Ranskassa on sitä vastoin johtanut siihen, että seura on Ranskan neljänneksi menestynein jalkapalloseura. Tämä on ainutlaatuinen saavutus huomioiden, että seura on ainoastaan 40 vuotta vanha. Seuran kannatusyhdistys on Ranskan toiseksi suurin, mikä myös on merkityksellistä seuran nuoreen ikään nähden. 1990 -luku oli loistavaa aikaa ranslalaiselle joukkueelle. Tämä dominoi Ranskan liigaa. Paris Saint-Germain onnistui vuosina 1996 ja 1997 pääsemään UEFA Cupin finaaliin. Viime vuosina on seura ollut Ranskan toiseksi paras arkkikilpailijansa Olympique de Marseille:n jälkeen. PSG:n ja Olympique de Marseille:n välillä vallitsee voimakas kilpailusuhde, joka tunnetaan nimellä Le Classique. Ottelut ovat viime aikoina aiheuttaneet paljon kohua lehdistön keskuudessa kannattajien joukossa esiintyvän väkivaltaisuuden ansiosta. Kotiotteluiden liput ovat hinnaltaan välillä 74 ja 38 euroa riippuen ottelutyypistä ja paikan sijainnista. Pariisi tarjoaa vierailijoilleen paljon nähtävää, esimerkiksi oopperatalo National Opera House, Eiffel- tornin maisemat tai Louvren kuuluisat taideteokset.

Halvin kotiottelu

27

Huh

2024

Paris Saint Germain

vs

Le Havre

Parc des Princes

Ligue 1

alk. 125 €

Lue lisää

Kallein kotiottelu

7

Tou

2024

Paris Saint Germain

vs

Borussia Dortmund

Parc des Princes

Champions League

alk. 521 €

Lue lisää