We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Roma liput

Tällä hetkellä 2 yritystä tarjoaa lippuja ja matkapaketteja Roma-peleihin

Näe AS Roma livenä Stadio Olimpico-stadionilla

Tartu tilaisuuteen nähdä AS Roma kotikentällään Stadio Olimpicolla, ja koe upea tunnelma paikan päällä. Me autamme sinua löytämään parhaat hinnat AS Roma-lipuista. Valitse haluamasi peli saadaksesi liästietoja ja täydellisen listan kaikista lippuja myyvistä yrityksistä ja otteluun myytävistä matkapaketeista.

AS Roma - Associazione Sportiva Roma, tunnettu myös lempinimellä "i Giallorossi, La Maggica, i Lupi ". Seura perustettiin vuonna 1927 Romessa ja pelaa kotiottelunsa Stadio Olimpico-stadionilla jossa on 72 698 katsomopaikkaa.

Roma Pelattavat ottelut 2023 | 2024

Liput ja matka

Varaa jalkapallolippusi ja vieraile italian tunnusomaisessa pääkaupungissa

Roma on ammattilaisjalkapalloseura Italiassa, perustettu vuonna 1927. Heitä pidetään mahdollisena liigamestaruuden voittaja, sillä he ovat voittaneet jo kolme liigamestaruutta ja sijoittunut kerran toiseksi UEFA CUP:ssa vuonna 1991. Heidän kotistadioninsa on Rooman Stadio Olimpico. Se on Rooman suurin urheilukenttä. Stadionille mahtuu yli 73 000 ihmistä. Stadionilla järjestetään myös muita urheilutapahtumia, kuten rugbyä ja yleisurheilua.

Rooma on Italian pääkaupunki ja suurin kaupunki. Se on yksi Euroopan vanhimmista kaupungeista, mikä takaa sinulle ainutlaatuisen, historiallisen kokemuksen. Vain muutamat kaupungit herättävät antiikin historian ja uskonnollisten ikonien mahtavuuden jotka ovat varmasti esillä tässä kaupungissa. Rooma on tunnettu antiikinaikaisista kirjailijoista ja runoilijoistaan Osta lippusi tänään taataksesi vierailusi tässä paikassa oikeaan aikaan. Sitä pidetään Euroopan parhaana turistikohteena. Turistit voivat nauttia useista paikoista, kuten Roman Forumista, Trevi lähteestä, Spanish Stepsistä, Capitoline kukkulasta ja Rooman kirkoista. Colosseum ja Capitoline kukkula ovat kaksi tärkeintä kohdetta antiikin Roomassa. Colosseum symbolisoi Rooman merkittävää gladiaattoriareenaa missä ihmiset voivat todistaa antiikin aikaisia, vaikuttavia nähtävyyksiä. Ollessasi Roomassa, voit tuntea aidon uskonnon tunteen. Yksi kiehtova uskonnollinen paikka vierailla on Pantheon, mikä on parhaiten pidetty antiikkinen monumentti joka houkuttelee vierailijoita kautta maailman. Siispä, älä epäröi varatessasi lippuja ja vieraile Rooman vaikuttavassa pääkaupungissa.

Tietoa Roma

Associazione Sportiva Roma, jota kutsutaan yleisesti mimellä Roma, on ammattilaisjalkapalloseura, joka pelaa Italian jalkapallosarjassa. Seura on pelannut Italian korkeimmassa sarjassa jokaisella paitsi yhdellä kaudella perustamisestaan vuonna 1927 lähtien.

Kotiottelulippujen kysyntä on kovaa. Seura täyttää usein koko Stadio Olympicon, joka vetää 72 000 katsojaa. Areena on Italian liigan toiseksi suurin seuran jakaessa sen kilpailijansa Lazion kanssa. Seuran presidentin Thomas R. DiBenedetton lausunnon mukaan Roma tulee muuttamaan uudelle areenalle vuonna 2016. Roman liput myyvät nopeasti loppuun. Vaikka seura on liigassa keskinkertainen, on sillä suuri ja uskollinen kannattajajoukko. Roma on päässyt nauttimaan menestyksestä voittamalla Serie A:n kolme kertaa. Eniten menestystä on kuitenkin tullut Copa Italia- turnauksessa, jonka seura on voittanut yhdeksän kertaa. Roma on tullut Euroopassa toiseksi monet kerrat, mutta ei ole vielä onnistunut voittamaan eurooppalaista mestaruutta. Kotiotteluliput maksavat välillä 89 euroa ja 40 euroa riippuen ottelutyypistä ja istumapaikan sijainnista. Rooma tarjoaa paljon vierailijoilleen; yökerhoista, pubeista, ravintoloista, ostospaikoista, museoista aina maailmankuuluun Basilica of St Paul- basilikaan, antiikin raunioihin Le Domus Romane di Palazzo Valentiniin sekä he Church of San Luigi dei Francesi- kirkkoon.