We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Milan liput

Tällä hetkellä 2 yritystä tarjoaa lippuja ja matkapaketteja Milan-peleihin

Tartu tilaisuuteen nähdä AC Milan kotikentällään San Sirolla, ja koe upea tunnelma paikan päällä. Me autamme sinua löytämään parhaat hinnat AC Milan-lipuista. Valitse haluamasi peli saadaksesi liästietoja ja täydellisen listan kaikista lippuja myyvistä yrityksistä ja otteluun myytävistä matkapaketeista.

AC Milan - Associazione Calcio Milan, tunnettu myös lempinimellä "i Rossoneri, il Diavolo, Casciavit". Seura perustettiin vuonna 1899 Milanossa ja pelaa kotiottelunsa San Siro-stadionilla jossa on 80 018 katsomopaikkaa.

Milan Pelattavat ottelut 2021/2022

VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
San Siro Serie A
VS
San Siro Serie A
VS
San Siro Serie A
VS
San Siro Champions League
VS
San Siro Serie A
VS
San Siro Serie A
VS
San Siro Serie A
VS
San Siro Serie A
VS
San Siro Serie A
VS
San Siro Serie A
VS
Stadio San Paolo Serie A
VS
San Siro Serie A
VS
San Siro Serie A
VS
San Siro Serie A
VS
Stadio Olimpico Serie A
VS
San Siro Serie A
VS
San Siro Serie A

Liput ja matka

AC Milan on yksi maailman menestyneimmistä jalkapallojoukkueista maailmassa. Sitten vuoden 1899 perustamisen jälkeen, he ovat voittaneet 18 eri kansainvälistä pokaalia. AC Milan on ylpeä heidän rikkaasta historiasta. He ovat voittaneet myös seitsemän UEFA:n Mestarien liigaa. Jalkapalloseuran kotipaikka on Milanon San Siro. Stadioniin mahtuu 80 000 ihmistä. San Siro on Italian suurin stadioni. Varaa jalkapallolippusi ollaksesi osa taikaa, jota kutsutaan AC Milanoksi. He ovat myös koko jalkapallon historian vaurain seura. Stadioni on kuuluisa intensiivisestä tunnelmastaan ja tulet nauttimaan siitä varmasti perheesi tai kavereittesi kanssa.

Milan on Italian toiseksi suurin kaupunki. Milanoa pidetään Italian teollisuuden ja finanssialan keskuksena. Voit nauttia kaupungin koko potentiaalista. Italian muotipääkaupunki toivottaa tervetulleeksi juhlimaan jännitykestäsi jalkapalloa ja muotia kohtaan. Näin ollen, shoppailu Milanossa voi olla jännittävä kokemus muodin ystäville. Milano on myös tunnettu erilaisista turistinähtävyyksistä. Milanon katedraali on yksi kaupungin pakko nähdä kohteista. Muita mielenkiintoisia paikkoja on Piazza Del Duomo ja Milanon kuninkaallinen palatsi. Kaupungin tyylikäs olemus näkyy kaikkialla. Varaa lippusi jo tänään päästäksesi vierailemaan yhdessä maailman kiehtovimmassa paikassa. Milanon historiallista ja uutta arkkitehtuuria ihannoidaan joka vuosi miljoonien vierailjoiden toimesta.

Tietoa Milan

AC Milan on maailman jalkapallossa menestyksekkäin seura. Tämän vuoksi onkin erittäin vaikeaa saada lippuja joukkueen otteluihin. Seuralla on 18 virallista UEFA ja FIFA- pokaalia, jota mikään toinen seura ei ole kyennyt saavuttamaan. Seura erottuu siten, että se on voittanut vähintään yhden kerran kaikki suuremmat turnaukset, joihin sen on osallistunut. Sillä on ollut kotimaista menestystä Italiassa jo pitkältä ajalta ja on onnistunut voittamaan 18 liigamestaruutta ja 11 italialaista cup- mestaruutta.

Milan pelaa kotiottelunsa San Siro Stadium- stadionilla, joka vetää 80 000 katsojaa. Se jakaa areenan suurimman kilpailijansa, Inter Milanin, kanssa. Joukkueiden maineikkaat derbyottelut tunnetaan nimellä Derby della Madonnina ollen Italian kiivaimpia otteluita.

Seura on lisäksi tunnettu siitä, että sen omistaa entinen Italian pääministeri Silvio Berlusconi ollen yksi maailman rikkaimmista jalkapalloseuroista ja Italian jalkapallossa takuulla rikkain joukkue.

Kotiotteluiden liput San Siro stadionille ovat hinnaltaan välillä 112 euroa ja 60 euroa riippuen ottelutyypistä sekä istumapaikan sijainnista.

Milano tarjoaa vierailijoilleen paljon, esimerkiksi yökerhoja, pubeja, ravintoloita, ostospaikkoja, museoita, maailmankuulun katedraali Il Duomon, Gallerie d’italia piazza della Scala- gallerian sekä Galleria Vittorio Emanuele II.

Halvin kotiottelu

VS
alk. 70 € Lue lisää

Kallein kotiottelu

VS
alk. 230 € Lue lisää