We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Manchester United liput

Tällä hetkellä 3 yritystä tarjoaa lippuja ja matkapaketteja Manchester United-peleihin

Jos haet Manchester United FC lippuja, tämä sivu on sinua varten. Olemme keränneet kaikki lipunmyyjät ja matkatoimistot yhteen paikkaan, jonka avulla voit vertailla hintoja avoimesti.

Miten ostaa liput Manchester United otteluun?

Yksinkertaisin ja helpoin tapa on ostaa seuran jälleenmyyjältä, jolloin sinun ei tarvitse tulla seuran jäseneksi ja anoa lippuja. Suoritat ostoksen muutamassa minuutissa ja voit sitten alkaa pakkaamaan laukkuasi. Useiden myyjien ansiosta sinulla on monia vaihtoehtoja, joista valita.

Vertaile kaikkia Manchester United FC lippuja

Koska myyjiä on useita ja hinnat voivat vaihdella paljon, olemme lanseeranneet tämän palvelun auttaaksemme sinua löytämään otteluliput, jotka sopivat sinulle. Etsitkö lippuja tiettyyn osaan katsomoa, tai ehkä paikat eivät olekaan sinulle niin tärkeitä? Kaikki mahdolliset vaihtoehdot ovat käytettävissä, joten valinta on sinun.

Jalkapallomatkat - Manchester United

Jos et halua laittaa matkaa kasaan itse, voit vaihtoehtoisesti kääntyä matkatoimiston puoleen, joilla on vuosien kokemus seuran kanssa. Voit sitten saada paketin, johon kuuluu hotelli ja lennot, jotka on räätälöity sopimaan otteluun ja matkustamiseen.

Old Trafford, Manchester

Nauti huippu jalkapallosta yhdessä 75 000 muun kanssa mahtavassa Old Traffordissa, käy museossa, tai miksi et kävisi stadionin kiertueella jalkapallomatkasi yhteydessä.

Manchester United Pelattavat ottelut 2023 | 2024

Manchester United -liput

Manchester United on yksi maailman suosituimmista jalkapalloseuroista koko maailmassa. Liput Unitedin kotiotteluihin ovat erittäin haluttuja ja ne voivat olla sekä kalliita että vaikea löytää isoihin otteluihin. Sivustollamme näet millä lippu- ja matkatoimistoilla on lippuja saatavana kuhunkin otteluun. Listaamme liput sekä liiga- että cup-otteluihin. Osto suoritetaan valitsemasi lipunmyyjän kanssa.

Tietoa Machester United FC:sta

Man United on joukkue, jonka oletetaan aina olevan Englannin ja Euroopan joukkueiden ykkösenä. Monet mahtavat pelaajat ovat pelanneet seurassa ja sen suuria tähtiä on nyt Paul Pogba, Anthony Martial, Marcus Rashford ja maalivahti David de Gea. Seura perustettiin vuonna 1878 ja sen 20 liigatittelin ja 3 mestareiden liigan voitolla, se on Englannin parhaiten menestynyt joukkue.

Old Trafford -stadion

Vierailu Old Trafford -stadionille, johon mahtuu 75 000 katsojaa, on mahtava kokemus jalkapallon rakastajille ja tietenkin jotain maagista todelliselle Manchester United -kannustajalle. Stadion valmistui vuonna 1901 ja sen kenttä on 106 x 68 metriä. Stadion sijaitsee Sretfordissa, johon voit kävellä tai mennä julkisilla kulkuneuvoilla.

Mancheterin Derby

On olemassa kaksi peliä, jotka ovat muista suurempia. Yksi niistä on derby Manchester Citya vastaan, joka on ollut parempi joukkue viime vuosina, ja toinen on Liverpoolia vastaan pelattu peli. Se on ehdottomasti ottelu, jossa pelaajien ja katsojien tunteet ovat korkeimmillaan.

Miten paljon Manchester Unitedin liput maksavat?

Hinnat riippuvat valitsemastasi istuinpaikastasi. Yleensä lyhyt yläsivu on halvin. Myös vastustaja vaikuttaa hintaan.

Miten ostat lippuja Manchester Unitedin vierasotteluihin?

Jotkut lipunmyyjät myyvät lippuja myös vieraskatsomoon. Klikkaa myyjää saadaksesi lisätietoja lipputyypeistä.

Lipputietoja

https://www.manutd.com/en/tickets-and-hospitality

Liput ja matka

Osta jalkapallolippusi ja tule manchesteriin tunteaksi jalkapallon taian

Manchester United perustettiin vuonna 1878, ja he ovat yksi menestyneimpiä jalkapalloseuroja maailmassa. Se on myös kolmanneksi rikkain jalkapalloseura jalkapallon historiassa. Tulemalla Manchesteriin tämän kauden aikana, sinulla on mahdollisuus vierailla seuran kuuluisassa kotistadionilla, Old Traffordilla, jonne mahtuu 75 000 ihmistä. Manchester United voitti Mestarien liigan kolmesti ja 20 liigamestaruutta.Voit uppoutua seuran historiaan ja löytää mielenkiintoisia yksityiskohtia vierailullasi Manchesterissa. Osta jalkapallolippusi jo tänään ja odota saavasi ikimuistoisen kokemuksen Manchesterissa.

Kaupunki on mielenkiintoinen paikka vierailla, kun se on toiseksi suurin kaupunki Yhdistyneessä Kuningaskunnassa. Voit varmasti tehdä useita jännittäviä aktiviteetteja Manchesterissa sillä sieltä löytyy useita nähtävyyksiä kaikille vierailijoille ympäri maailman. Imperial War Museo on yksi näistä paikoista joka kertoo historian tärkeydestä Briteille.Varaa lippusi kun sinulle sopii ja voit olettaa kokevasi ikimuistoisia hetkiä joita et unohda. Muita turisteja kiinnostavia nähtävyyksiä ovat Heaton Park, Manchesterin kaupungintalo, Urbis ja Manchesterin maailmanpyörä. Jalkapallomatkasi Manchesteriin voi olla jännittävämpi, kun yhdistät sen kaupunkiturismiin. Älä ole myöhässä varatessasi lippuja. Lupaava jalkapallokausi alkaa pian.

Tietoa Manchester United

Manchester United tai kutsumanimeltään Red Devils, on Englannin Valioliigan menestyksekkäimpiä seuroja. Se muutti kotiareenalleen Old Trafford:iin vuonna 1910 ja on siitä lähtien voittanut 20 liigamestaruutta ja 11 FA Cupin mestaruutta.

Seuran menestystä ei ole monikaan Valioliigan kilpaileva joukkue pystynyt päihittämään. United on voittanut Eurooppacupin kolme kertaa, kuten myös kolme muuta eurooppalaista mestaruutta sekä jalkapallojoukkueiden seurajoukkueiden maailmanmestaruuden. Kausi 1998/1999 oli loistava; seura voitti kolminkertaisen mestaruuden koostuen FA cupin, Valioliigan sekä Mestaruusliigan voitoista ollen ensimmäinen tässä onnistunut englantilainen jalkapalloseura. Finaali voitettiin uskomattoman toisen puoliajan jälkeen, kun United onnistui kuromaan kiinni voittoon 2-0 tappiotilanteesta. Liverpoolin lailla, on myös Unitedia kohdannut onnettomuus. Kahdeksan pelaajaa kuoli vuonna 1958 lento-onnettomuudessa Münchenissä. Onnettomuus tunnetaan Münchenin lento-onnettomuutena. Manchester Unitedin kaikkein menestykekkäin aika on ollut viime vuosina. Manageri Sir Alex Fergusonin aikana on seura voittanut suurimman osan mestaruuksistaan. Lipunmyynti sekä markkinointi ovat johtaneet sekä menestykseen, että maineeseen. Seura listattiin hiljattain maailman kolmanneksi rikkaimaksi seuraksi. Manchester Unitedin Valioliigan kotiottelulippujen hinnat ovat 53 ja 31 punnan välissä riippuen istumapaikkojen sijainnista. Manchester on laajalle levittäytynyt kaupunki, jolla on paljon tarjottavaa vierailijoilleen. Maailmankuuluja nähtävyyksiä ovat muun muassa The Lowey Exhibit- näyttely, sotamuseo The Imperial War Museum North, jalkapallomuseo National Museum of Football, Victoria Baths- kylpylä sekä oopperatalo The Opera House.