Liverpool liput

Vertaa kaikkia Liverpool liput

Tällä hetkellä 6 yritystä tarjoaa lippuja ja matkapaketteja Liverpool-peleihin

Jos etsit Liverpool FC lippuja, olet tullut oikeaan paikkaan. Täällä voit helposti vertailla eri lippuja Liverpoolin kotiotteluihin eri lipun myyjiltä.

Miten ostaa Liverpool lippuja?

Liverpool on yksi suosituimmista jalkapalloseuroista Euroopassa, ja ottelulippujen saanti ei ole helppoa - varsinkaan isoihin peleihin. Jos olet seuran jäsen, voit hakea lippuja, mutta helpoin tapa on ostaa joltakin täällä sivustolla listatulta firmalta.

Vertaile kaikkia Liverpool FC lippuja

Hinnat vaihtelevat suuresti riippuen siitä, missä haluat istua. Yleensä ylemmät lyhyet sivuistuimet ovat halvin vaihtoehto ja pitkät sivuistuimet keskellä kalleimmat. Me listaamme halvimmat vaihtoehdot täällä sivustolla, ja usein listatuilla lipunmyyjillä on enemmän tarjottavana heidän omilla sivustoillaan.

Jalkapallomatkoja Liverpooliin

Voit joko ostaa vain jalkapalloliput tai koko jalkapallomatkan Liverpooliin täällä sivustolla. Valitse hotelli ja lentoyhtiö, ja saat kaikki samassa paketissa. Tarkista myös minkälaisen takuun matkatoimisto tarjoaa.

Anfield, Liverpool

Anfieldia ajatellessa mieleen tulee varmasti "You'll Never Walk Alone", jota yli 54 000 katsojaa laulaa ennen ottelua. Hiljattain remontoitu kisapaikka on vierailun arvoinen niille, jotka ovat kiinnostuneita jalkapallosta, vaikka eivät olisikaan Liverpoolin faneja.

Pelattavat ottelut 2017/2018

31 Maa
Crystal Palace vs Liverpool
Selhurst Park
Premier League
alk. 255 €
Lue lisää
4 Huh
Liverpool vs Manchester City
Anfield
Champions League
alk. 714 €
Lue lisää
7 Huh
Everton vs Liverpool
Goodison Park
Premier League
alk. 182 €
Lue lisää
10 Huh
Manchester City vs Liverpool
Etihad Stadium
Champions League
alk. 329 €
Lue lisää
14 Huh
Liverpool vs Bournemouth
Anfield
Premier League
alk. 137 €
Lue lisää
22 Huh
West Bromwich vs Liverpool
The Hawthorns
Premier League
alk. 189 €
Lue lisää
28 Huh
Liverpool vs Stoke
Anfield
Premier League
alk. 150 €
Lue lisää
5 Tou
Chelsea vs Liverpool
Stamford Bridge
Premier League
alk. 306 €
Lue lisää
13 Tou
Liverpool vs Brighton
Anfield
Premier League
alk. 158 €
Lue lisää

Liverpool Liput ja matka

Kauden parhaat tarjoukset jalkapallolipuista Liverpool FC:n otteluihin

Viisi voitettua Euroopan Cuppia, Liverpool FC on todellakin legendaarinen brittiseura. Seura loi suuren osan menestyksestään 70- ja 80-luvuilla. Löydä parhaat jalkapallolippujen tarjoukset päästäksesi katsomaan lempijoukkueesi, Liverpoolin peliä. Älä menetä mahdollisuutta vierailla Liverpoolissa, mikä ei ainoastaan ole jalkapalloseuran kotipaikka, mutta myös The Beatlesin. Musiikin ystävät pääsevät nauttimaan tutustumiskierroksesta tämän suositun bändin innostavan musiikin maailmassa. Liverpoolissa voit kokea tuhansien jalkapalloseuran kannattajien taian. Liverpool FC:n stadioni Anfield, jonne mahtuu jopa 60 000 ihmistä joten voit vain kuvitella tunnelman.

Jalkapallolippujesi varaaminen nyt voi tarjota sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tutustumaan paremmin Liverpoolin kaupunkiin. Se on kaupunki josta voi nautta ympäri vuoden. Kirkkaana aurinkoisena päivänä Liverpoolin kaupunkikierros on oikea ratkaisu kohottaa mieltäsi ja ladata positiivisia tunteita. Vielä jotain lisää: voit vierailla kaupungin kahdessa katedraalissa. Kaupunki kahdella katedraalilla takaa aidon kokemuksen vierailijoille. Kuten moni on todennut, jalkapallo on Liverpoolin toinen uskonto. Löydä kauden parhaat tarjoukset jalkapallolipuista Liverpool FC:n live-otteluihin. Tulet yllättymään positiivisesti Liverpoolin tahtovasta suuresta määrästä vierailijoita.

Tietoa Liverpool

Liverpool Football Club sijaitsee Luoteis- Englannissa ja on englantilaisen jalkapallohistorian suurimpia jalkapalloseuroja. Seura on Valioliigan menestyneimpiä ja on voittanut enemmän pokaaleja kuin mikään muu englantilainen jalkapalloseura. Ei ihmekään, että Liverpoolin liput menevät kaupaksi kuin kuumille kiville.

Liverpool tunnetaan parhaiten 1970- ja 1980- luvun menestyksestään. Menestystä toivat seuran karismaattiset managerit, kuten Bill Shankly ja Bob Paisley. He saavuttivat suurta menestystä sekä kotimaisissa, että kansainvälisissä turnauksissa.

Seuran otteluliput Anfiels- stadionille ovat halutuimpia Valioliigan lippuja. Seura on saavuttanut vaikuttavat 18 liigamestaruutta perustamisestaan vuonna 1882 lähtien. Tämän lisäksi sillä on 7 FA- cupin voittoa sekä 8 liigamestaruutta mahtavassa kokoelmassaan.

Liverpoolilla on pitkä kilpailuhistoria Valioliigajoukkue Manchester Unitedin kanssa. Kiivaan paikallisen vastuksen tarjoaa Everton Football Club, joka myös sijaitsee Liverpoolissa.

Seura on myös kärsinyt osansa vastoinkäymisistä. Se on ollut mukana lähihistorian kahdessa suurimmassa jalkapallo-onnettomuudessa. Ensimmäinen onnettomuus tapahtui vuonna 1985, kun 39 jalkapallokannattajaa kuoli Heysel Stadionilla seinän sortuessa ottelussa Juventusta vastaan. Toinen onnettomuus tapahtui vuonna 1989, kun 96 Liverpoolin kannattajaa kuoli tungoksessa seisomokatsomossa Hillsborough:n stadionilla.

Kotiottelun liput maksavat 52 - 32 puntaa riippuen vastustajasta.

Liverpoolin kaupunki valittiin vuonna 2008 Euroopan kulttuuripääkaupungiksi. Kaupunki tarjoaa paljon nähtävää jalkapallon ystäville, esimerkiksi maailmankuulu merihistoriallinen museo Maritime Museum, taidegalleria Walker Gallery, Titanic- museo sekä Liverpoolin katedraali Liverpool Cathedral.