We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Liverpool liput

Tällä hetkellä 0 yritystä tarjoaa lippuja ja matkapaketteja Liverpool-peleihin

Jos etsit Liverpool FC lippuja, olet tullut oikeaan paikkaan. Täällä voit helposti vertailla eri lippuja Liverpoolin kotiotteluihin eri lipun myyjiltä.

Miten ostaa Liverpool lippuja?

Liverpool on yksi suosituimmista jalkapalloseuroista Euroopassa, ja ottelulippujen saanti ei ole helppoa - varsinkaan isoihin peleihin. Jos olet seuran jäsen, voit hakea lippuja, mutta helpoin tapa on ostaa joltakin täällä sivustolla listatulta firmalta.

Vertaile kaikkia Liverpool FC lippuja

Hinnat vaihtelevat suuresti riippuen siitä, missä haluat istua. Yleensä ylemmät lyhyet sivuistuimet ovat halvin vaihtoehto ja pitkät sivuistuimet keskellä kalleimmat. Me listaamme halvimmat vaihtoehdot täällä sivustolla, ja usein listatuilla lipunmyyjillä on enemmän tarjottavana heidän omilla sivustoillaan.

Jalkapallomatkoja Liverpooliin

Voit joko ostaa vain jalkapalloliput tai koko jalkapallomatkan Liverpooliin täällä sivustolla. Valitse hotelli ja lentoyhtiö, ja saat kaikki samassa paketissa. Tarkista myös minkälaisen takuun matkatoimisto tarjoaa.

Anfield, Liverpool

Anfieldia ajatellessa mieleen tulee varmasti "You'll Never Walk Alone", jota yli 54 000 katsojaa laulaa ennen ottelua. Hiljattain remontoitu kisapaikka on vierailun arvoinen niille, jotka ovat kiinnostuneita jalkapallosta, vaikka eivät olisikaan Liverpoolin faneja.

Liverpool Pelattavat ottelut 2022 | 2023

Liverpool FC -liput

Liverpool on yksi parhaimmista joukkueista valioliigassa ja erittäin suosittu seura kansainvälisesti. Varaa helposti Liverpool-liput miltä tahansa yhteistyökumppaniltamme. Sinulla on mahdollisuus ostaa täydellinen jalkapallomatka tai myös pelkät otteluliput. Valitse ottelu luettelosta ja vertaile hintoja eri matkatoimistojen ja lipunmyyjien välillä. Haluat sitten nähdä "Redsit" liigassa tai muussa cupissa, voit löytää liput tältä sivustolta.

Tietoa Liverpool FC:sta

Liverpool on yksi suurimmista ja rikkaimmista seuroista ja kiinnitysten kuten Mohamed Salah, Jürgen Klopp ja Virgil Van Dijk jälkeen se on vain parantunut. Seura perustettiin vuonna 1892 ja se on yksi menestyksekkäimmistä seuroista Englannissa - se on saanut 18 liigan voittoa ja 5 Euroopan titteliä. Sen loisteliaimmat päivät 70-luvulla ja 80-luvulla ja vuonna 1984 he voittivat kolmoset, joka on: Liigavoitto, Liiga cupin voitto ja myös Euroopan cupin voitto (nykyään mestarien liiga).

Anfield Road

Liverpoolin kotikenttä, Anfield Road, hengittää jalkapalloa ja jokainen ottelu alkaa mahtavalla "You'll Never Walk Alone". Stadionin sisällä ja ulkopuolella on voimakas tunnelma ja se on jotain, mikä on koettava varsinkin jos Liverpool FC on lähellä sydäntäsi. Anfield sijaitsee koillisosassa kaupunkia, lähellä Stanley Parkia, ja sillä on nyt sen jälleenrakentamisen jälkeen 54 074 katsojan kapasiteetti. Stadion on kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta ja sinne pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä.

Merseysiden Derby ja North West Derby

Derby paikallista kilpailijaa Evertonia vastaan on iso ottelu Liverpool-kannattajille, mutta se on myös suhteellisen rauhallinen derby verrattuna moniin muihin derbyihin.. Esimerkiksi North West Derby, peli Liverpoolin ja Manchester Unitedin välillä, sanotaan olevan yksi maailman suurimmista jalkapallokilpailuista. Tälle ottelulle lippujen hinnat nousevat se suuren suosion vuoksi.

Paljonko Liverpool-liput maksavat?

Tällä sivustolla näet hinnat kullekin yksittäiselle ottelulle ja voit helposti vertailla hintoja eri myyjien, lohkojen, istuinpaikkojen välillä. Myös vastajoukkue vaikuttaa hintaan.

Miten saada liput Liverpoolin vierasotteluihin?

Jos päätät nähdä oman joukkueesi vierasottelussa, voit luottaa matkaavasi uskollisten ja omistautuneiden fanien kanssa. Me listamme sivustollamme hinnat vain lipuille, ja myös täydellisille hotellipaketeille koti- ja vieraspeleihin.

Lipputietoja

http://www.liverpoolfc.com/tickets/how-to-buy-tickets

Liput ja matka

Kauden parhaat tarjoukset jalkapallolipuista liverpool fc:n otteluihin

Viisi voitettua Euroopan Cuppia, Liverpool FC on todellakin legendaarinen brittiseura. Seura loi suuren osan menestyksestään 70- ja 80-luvuilla. Löydä parhaat jalkapallolippujen tarjoukset päästäksesi katsomaan lempijoukkueesi, Liverpoolin peliä. Älä menetä mahdollisuutta vierailla Liverpoolissa, mikä ei ainoastaan ole jalkapalloseuran kotipaikka, mutta myös The Beatlesin. Musiikin ystävät pääsevät nauttimaan tutustumiskierroksesta tämän suositun bändin innostavan musiikin maailmassa. Liverpoolissa voit kokea tuhansien jalkapalloseuran kannattajien taian. Liverpool FC:n stadioni Anfield, jonne mahtuu jopa 60 000 ihmistä joten voit vain kuvitella tunnelman.

Jalkapallolippujesi varaaminen nyt voi tarjota sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tutustumaan paremmin Liverpoolin kaupunkiin. Se on kaupunki josta voi nautta ympäri vuoden. Kirkkaana aurinkoisena päivänä Liverpoolin kaupunkikierros on oikea ratkaisu kohottaa mieltäsi ja ladata positiivisia tunteita. Vielä jotain lisää: voit vierailla kaupungin kahdessa katedraalissa. Kaupunki kahdella katedraalilla takaa aidon kokemuksen vierailijoille. Kuten moni on todennut, jalkapallo on Liverpoolin toinen uskonto. Löydä kauden parhaat tarjoukset jalkapallolipuista Liverpool FC:n live-otteluihin. Tulet yllättymään positiivisesti Liverpoolin tahtovasta suuresta määrästä vierailijoita.

Tietoa Liverpool

Liverpool Football Club sijaitsee Luoteis- Englannissa ja on englantilaisen jalkapallohistorian suurimpia jalkapalloseuroja. Seura on Valioliigan menestyneimpiä ja on voittanut enemmän pokaaleja kuin mikään muu englantilainen jalkapalloseura. Ei ihmekään, että Liverpoolin liput menevät kaupaksi kuin kuumille kiville.

Liverpool tunnetaan parhaiten 1970- ja 1980- luvun menestyksestään. Menestystä toivat seuran karismaattiset managerit, kuten Bill Shankly ja Bob Paisley. He saavuttivat suurta menestystä sekä kotimaisissa, että kansainvälisissä turnauksissa. Seuran otteluliput Anfiels- stadionille ovat halutuimpia Valioliigan lippuja. Seura on saavuttanut vaikuttavat 18 liigamestaruutta perustamisestaan vuonna 1882 lähtien. Tämän lisäksi sillä on 7 FA- cupin voittoa sekä 8 liigamestaruutta mahtavassa kokoelmassaan. Liverpoolilla on pitkä kilpailuhistoria Valioliigajoukkue Manchester Unitedin kanssa. Kiivaan paikallisen vastuksen tarjoaa Everton Football Club, joka myös sijaitsee Liverpoolissa. Seura on myös kärsinyt osansa vastoinkäymisistä. Se on ollut mukana lähihistorian kahdessa suurimmassa jalkapallo-onnettomuudessa. Ensimmäinen onnettomuus tapahtui vuonna 1985, kun 39 jalkapallokannattajaa kuoli Heysel Stadionilla seinän sortuessa ottelussa Juventusta vastaan. Toinen onnettomuus tapahtui vuonna 1989, kun 96 Liverpoolin kannattajaa kuoli tungoksessa seisomokatsomossa Hillsborough:n stadionilla. Kotiottelun liput maksavat 52 - 32 puntaa riippuen vastustajasta. Liverpoolin kaupunki valittiin vuonna 2008 Euroopan kulttuuripääkaupungiksi. Kaupunki tarjoaa paljon nähtävää jalkapallon ystäville, esimerkiksi maailmankuulu merihistoriallinen museo Maritime Museum, taidegalleria Walker Gallery, Titanic- museo sekä Liverpoolin katedraali Liverpool Cathedral.