We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Everton liput

Tällä hetkellä 2 yritystä tarjoaa lippuja ja matkapaketteja Everton-peleihin

Tartu tilaisuuteen nähdä Everton FC kotikentällään Goodison Parklla, ja koe upea tunnelma paikan päällä. Me autamme sinua löytämään parhaat hinnat Everton FC-lipuista. Valitse haluamasi peli saadaksesi liästietoja ja täydellisen listan kaikista lippuja myyvistä yrityksistä ja otteluun myytävistä matkapaketeista.

Everton FC - Everton Football Club, tunnettu myös lempinimellä "The Toffees, The Blues, The School of Science, The People's Club". Seura perustettiin vuonna 1878 Liverpoolssa ja pelaa kotiottelunsa Goodison Park-stadionilla jossa on 40 157 katsomopaikkaa.

Everton Pelattavat ottelut 2021/2022

VS
Molineux Ground Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
Etihad Stadium Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
Selhurst Park Premier League
VS
Stamford Bridge Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
St James Park Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
St Mary's Stadium Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
Vicarage Road Premier League
VS
Olympic Stadium Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
Anfield Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
Emirates Stadium Premier League

Liput ja matka

Historia on äärimmäisen tärkeää Everton Football Clubille ja he ovat ylpeitä saavutuksistaan. Pelaajien ja valmentajien merkittävät onnistumiset menneisyydessä tekee sen, mitä tämä jalkapalloseura tänään on. Vaikka Everton Football Clubilla on kaikki syyt miettiä onnistumisiaan, he työskentelevät jatkuvasti parantaakseen julkikuvaansa jalkapallon saralla. Näkymät Goodison Parkissa suorastaan kutsuvat sinua tutkimaan. Älä epäröi varatessasi lippuja nyt ja pääse osaksi Everton Football Clubin onnistumisen juhlaa. Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden kokea Goodison Parkin, seuran kotistadionin ainutkertaisesti suunnitellulla esittelykierroksella. Tämä paikka on historiallinen jalkapallon kannalta, ja jokaisen Evertonin fanin on pakko kokea se.

Osta jalkapallolippusi ja tule katsomaan Goodison Parkin kulissien taakse, mukaanlukien pelaajien oleskelutilat ja pukukopit. Stadioni on 100 vuotta vanha, mikä kertoo vakaasta historiasta ja jalkapallo perinteistä. Stadionilla leijaileva jalkapallon taika rohkaisee sinua varmasti palaamaan yhä uudestaan ja uudestaan. Tämä paikka on jännitävä jopa muillekin, kuin Everton Football Clubin kannattajille, sillä he voivat lumoutua täysin historiaan. Ostaessasi jalkapallolippusi nyt takaat itsellesi runsaasti positiivisia tuntemuksia ollessasi Liverpoolissa. Itseasiassa, matka Liverpooliin ei ole valmis ilman Evertonin ottelun näkemistä. Valmistaudu jalkapallokauden fantastisimpiin hetkiin. Liverpoolissa jalkapallo on osa historiaa joten osta edulliset liput ja tule jalkapallon ja musiikin kaupunkiin.

Tietoa Everton

Englantilainen jalkapalloliiga perustettiin vuonna 1888, Everton Football Club oli yksi ensimmäisistä osallistujajoukkueista. Seura voitti sittemmin muutaman kauden jälkeen liigamestaruuden.

Evertonilla on takanaan pitkä, menestyksekäs aikakausi englantilaisen jalkapallon huipulla. Se on voittanut First Division- sarjamestaruuden yhdeksän kertaa, vaikkakin nykypäivänä on Everton epäonnistunut mestaruuden haastamisessa. Ottelulippujen myynti on aina ollut korkea riippumatta liigasijoituksesta, sillä seuralla on paljon uskollisia kannattajia.

Seuran uskolliset kannattajat, lempinimeltään Evertonians, ovat joutuneet odottamaan pokaalia kauan. Viimeisin pokaali, jonka seura voitti vuonna 1995, oli FA Cup- turnauksen voitto välttyen näin täpärästi putoamasta Valioliigasta.

Everton Football Club sijaitsee Liverpoolissa ja sillä on kiihkeä ja pitkä kilpailusuhde paikallisen Valioliigavastustajan, Liverpool Football Club- seuran kanssa.

Kotiotteluiden liput ovat hinnaltaan 54 ja 36 punnan välissä riippuen ottelutyypistä ja istumapaikkojen sijainnista.

Liverpool nimettiin Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuonna 2008 ja se tarjoaa paljon nähtävää vierailijoilleen. Tunnetut nähtävyydet sisältävät muun muassa gallerian Walker Gallery, maailmankuulun merimuseon Maritime Museum, museon Titanic Museum sekä katedraalin Liverpool Cathedral.

Halvin kotiottelu

VS
alk. 140 € Lue lisää

Kallein kotiottelu

VS
alk. 550 € Lue lisää