We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Fulham liput

Tällä hetkellä 2 yritystä tarjoaa lippuja ja matkapaketteja Fulham-peleihin

Näe Fulham FC livenä Craven Cottage-stadionilla

Tartu tilaisuuteen nähdä Fulham FC kotikentällään Craven Cottagella, ja koe upea tunnelma paikan päällä. Me autamme sinua löytämään parhaat hinnat Fulham FC-lipuista. Valitse haluamasi peli saadaksesi liästietoja ja täydellisen listan kaikista lippuja myyvistä yrityksistä ja otteluun myytävistä matkapaketeista.

Fulham FC - Fulham Football Club, tunnettu myös lempinimellä "The Cottagers, The Whites, The Lilywhites". Seura perustettiin vuonna 1879 Londonssa ja pelaa kotiottelunsa Craven Cottage-stadionilla jossa on 25 700 katsomopaikkaa.

Fulham Pelattavat ottelut 2023 | 2024

Liput ja matka

Fulham football club – englantilaisen jalkapallon aitous

Perustettu vuonna 1879, Fulham Football Club on vanhin Lontoosta kotoisin oleva Valioliigassa pelaava jalkapalloseura. Tämä jalkapalloseura kertoo tietynlaisesta aitouden vivahteesta ja vakaista perinteistä Englantilaisen jalkapallon historiassa. Siispä, osta jalkapallolippusi jo tänään niin sinulla on mahdollisuus päästä katsomaan tämän seuran ottelua ja nauttia rikkaista Englantilaisten jalkapalloperinteiden aitoudesta. Lisäksi, tämä jalkapalloseura näyttää tietä joukkueurheilun saralla sen Football Club -säätiön kautta. Säätiön hyväntekeväisyysmäinen luonne osoittaa tavoitteita parempien elämien rakentamisesta urheilun välittävän voiman kautta. On osoitettu, että Football Club -säätiö on onnistunut nuorten elämän suunnan vaihtamisessa positiiviseen suuntaan.

Fulhamissa voit organisoida omia liiketapaamisia ja tapahtumia. Liikesasiakkaat voivat yhdistää Fulham Football Club live-ottelun katsomisen ja tuotejulkaisun tai konferenssin. Vaikka esiintyminen on tarpeellista kyseisissä tapahtumissa, liikeasiakkaille toimitettava teknologia tyydyttää heidän kasvavat tarpeensa. Varaa lippusi etukäteen turvataksesi paikkasi Lontoossa. Toinen Fulhamin kotistadionilla oleva tila, Craven Cottage on lasten leikkikenttä minne nuorimmat voivat mennä viettämään laatuaikaa sillävälin, kun heidän vanhempansa tutustuu jalkapalloseuran historiaan. On mainittava, että sinulla on mahdollisuus tavata pelaajat. Tämä edistää omistautuneen Fulham Football Clubin kannattajan ainutlaatuista jännityksen tunnetta.

Tietoa Fulham

Fulham Football Cub on jalkapallojoukkue, joka on juuri onnistunut pääsemään Englannin Valioliigaan ja pysynyt siellä. Seura paini useita vuosia alemmissa sarjoissa, jolloin sekä katsojien määrä, että lipputulot pienenivät. Joukkue pelaa Craven Cottage- areenalla, joka sijaitsee aivan Thames- joen rannalla. Tämä on ollut seuran kotipaikka vuodesta 1896. Fulham perustettiin vuonna 1879 ja on yksi Englannin jalkapallosarjan vanhimmista joukkueista. Seuran tukikohta on Hammersmithissä sekä Fulhamissa Kaakkos-Lontoossa. Totta on myös, että seura, jota kutsutaan myös nimellä the Cottagers, on Lontoon vanhin seura, joka pelaa edelleen aktiivisesti korkeimmassa sarjassa.

Seura on lisäksi tunnettu siitä, että egyptiläinen öljymiljonääri Mohamed Al- Fayed otti sen haltuunsa vuonna 1997. Muutaman ennätysostoksen jälkeen voitiinkin perustaa unelmajoukkue. Ray Wilkinsin toimiessa managerina ja Kevin Keeganin toimiessa toimitusjohtajana, on seura voinut nauttia suuresta menestyksestä. Vuonna 2001 Fulham palasi englantilaisen jalkapallon korkeimpaan divisioonaan ensimmäistä kertaa vuodesta 1968 lähtien kolmen siirron jälkeen viitenä viime kautena. Walesilainen Chris Colman auttoi seuraa varmistamaan asemansa Englannin Valioliigassa ja vakiinnuttamaan, että se kuuluu Lontoon jalkapalloeliittiin. Lipunmyynti nousi tämän tapahtumasarjan ansiosta. Kotiotteluiden liput ovat hinnaltaan 79 ja 49 punnan välissä riippuen ottelutyypistä ja istumapaikkojen sijainnista. Fulham Football Club sijaitsee kauniin Kaakkois-Lontoon sydämessä ja sieltä löytyy vierailijoille paljon nähtävää. Tunnetut nähtävyydet sisältävät muun muassa Thames- joen, The Francon, tv-studion BBC television Centre sekä konserttiareenan The Hammersmith Odeon.