We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Championship liput

The Football League Championship, joka esiteltiin vuonna 2004, oli aiemmin nimeltään Football League First Division. Tämän nimen se sai vuona 1992, kun aiempi ensimmäinen divisioona First Division vaihtoi nimensä Englannin Valioliigaksi. Ennen vuotta 1992 kutsuttiin The Championship- sarjaa nimellä Division 2. Tämän nimen se sai vuonna 1892.

Kuriositeettina voidaan mainita, että The Football League Champions- sarjassa jaetaan voittajalle pokaali The Football League Championship trophy. Tämä on sama pokaali, joka jaettiin aiemmassa ensimmäisessä divisioonassa First Division. Pokaali siirrettiin The Championshipille, kun Englannin Valioliiga perustettiin.

Liiga on tunnettu kovasta kilpailustaan koskien pudotuspelejä ja nostoja Valioliigan kanssa. Tätä seurataan mailmanlaajuisesti. Toinen divisioona erottuu muista maista houkutten sijoittajia koko maailmasta. Nämä metsästävät seuroja tehdäkseen niistä menestyksekkäitä Valioliigajoukkueita.

Korkeimpaa sarjaa lukuun ottamatta, on The Championship rikkain toinen divisioona maailman ammattilaisjalkapallossa. Mielenkiintoista kyllä, on se myös Euroopan seitsemänneksi rikkain liiga. Lisäksi seuralla on eurooppalaisten liigojen keskuudessa suurin keskimääräinen yleisöluku, ollen yli 17 000 katsojaa.

championship Pelattavat ottelut 2020/2021