We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Europa League liput

Vaikka Eurooppa-liiga on pienempi kuin Mestarien liiga, sitä ei pidä aliarvioida. Joka vuosi johtavat seurat ottavat osaa turnaukseen, ja tällä kaudella Manchester United, Tottenham, Roma, Fiorentina, Villarreal, Celta Vigo, Lyon, Ajax ja monet muut taistelevat huippupaikasta.

Mestarien liigan kolmanneksi sijoittuneet joukkueet

Mikä auttaa lisäämään hieman tähtiasemaa turnaukseen, on se, että kahdeksan joukkuetta, jotka sijoittuvat kolmanneksi Mestarien liigassa, saavat mahdollisuuden jatkaa Euroopan jalkapalloilussa Eurooppa-liigassa.

Turnausta, joka muutti nimensä UEFA Eurooppa-liigasta Cupista kaudella 2009/2010, hallitsee espanjalaiset joukkueet. Viitenä seitsemästä kaudesta, voittajat ovat olleet Espanjasta, jolloin Atlético Madrid voitti ensimmäisen ja kolmannen turnauksen, ja Sevilla sai kärkipaikan viimeisten kolmen vuoden aikana. Myös Porto ja Chelsea ovat voittaneet cupin kerran.

Käteispalkinnot ja lippu Mestarien liigaan

Kun Porto voitti kärkipaikan vuonna 2011, se voitti vähän alle kahdeksan miljoonaa euroa. Siitä lähtien UEFA on lähes kaksinkertaistanut palkintorahan, mikä tarkoittaa, että voittaja seura voi viedä kotiinsa 15,7 miljoonaa euroa – joka ei sisällä markkinaosuutta.

Suuret seurat, suuret palkinnot ja arvovalta tarkoittaa, että Eurooppa-liiga turnaukseen ei pidä suhtautua kevyesti.

europa league Pelattavat ottelut 2021/2022

VS
Stadio Olimpico Europa League
VS
Stadio San Paolo Europa League
VS
Stadio Olimpico Europa League
VS
Stadio San Paolo Europa League
VS
Stadio San Paolo Europa League